Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
partnerství

Supermatky nemusí být šílené - 20%
Eve Rodsky se jednoho dne už cítila unavená tím, že je to pořád jen ona, kdo je odpovědný za všechny aspekty své rušné domácnosti. Sepsala všechnu tu neplacenou a neviděnou práci, kterou odvádí pro svou rodinu, a pak ten seznam poslala svému manželovi s tím, že to chce změnit.
partnerství
Ukázky

Supermatky nemusí být šílené

209 Kč
167 Kč
12 pravidel pro život - 20%
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
partnerství
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
222 Kč
V poutech rozkoše - 20%
(2x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
partnerství
Ukázky

V poutech rozkoše

228 Kč
182 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 20%
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato kniha přesně tím nástrojem, který hledáte
partnerství
Ukázky

Sedm principů spokojeného manželství

249 Kč
199 Kč
Vědomé milování - 20%
(1x)
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství
Ukázky

Vědomé milování

195 Kč
156 Kč
Dokonalá svůdkyně - 20%
Díky této knize odhalíte tajemství dokonalé svůdkyně - od prvního sbližování, probuzení touhy až po splnění všech vašich přání.
partnerství
Ukázky

Dokonalá svůdkyně

237 Kč
190 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerství
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
partnerství
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
partnerství
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>