Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
osobnosti a osudy

Flashky - 20%
(3x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
osobnosti a osudy
Ukázky

Flashky

158 Kč
126 Kč
Inovátoři - 20%
(1x)
Tato kniha má naději stát se klasickým textem o dějinách digitální revoluce a nepostradatelným průvodcem světem inovací.
osobnosti a osudy
Ukázky

Inovátoři

299 Kč
239 Kč
Jean-Jacques Rousseau: od 'Rozpravy o původu nerovnosti' ke 'Společenské smlouvě' - 20%
Milan Sobotka, emeritní profesor novověké filosofie na Univerzitě Karlově v Praze, ve své knize o Jeanu-Jacquesu Rousseauovi vychází z předpokladu, že Rousseau je objevitelem hodnoty druhého (a druhých) pro každého jedince.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jean-Jacques Rousseau: od "Rozpravy o původu nerovnosti" ke "Společenské smlouvě"

100 Kč
80 Kč
Psaní na hladině vody - 20%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
osobnosti a osudy
Ukázky

Psaní na hladině vody

150 Kč
120 Kč
Básník - 20%
(8x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Autor se stal laureátem knižní Ceny Josefa Škvoreckého.
osobnosti a osudy
Ukázky

Básník

299 Kč
239 Kč
Chalupáři stříbrného plátna - 20%
Chataření a chalupaření je fenoménem, který ve druhé polovině dvacátého století zasáhl téměř celou městskou populaci u nás. Slavní herci té doby nejsou výjimkou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Chalupáři stříbrného plátna

149 Kč
119 Kč
Nikita na trůně - 20%
Chruščovova vláda v Sovětském svazu (1953–1964) je jedním z velkých témat novodobé historiografie. V komunistickém dějepisectví byla dlouhá léta naprosté tabu, až do poloviny osmdesátých let dvacátého století Chruščov pro historiky neexistoval.
osobnosti a osudy
Ukázky

Nikita na trůně

159 Kč
127 Kč
Řez do tuhého - 20%
Memoáry soudní lékařky.
Roky bylo soudní lékařství tabu. Pak ale přišly seriály jako CSI: Kriminálka Las Vegas a z forenzních patologů se staly hvězdy. Přesvědčivý obraz o skutečném životě mezi mrtvými podává Judy Melinek.
osobnosti a osudy
Ukázky

Řez do tuhého

199 Kč
159 Kč
Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Bratrstvo tajných hrobů - 20%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
osobnosti a osudy
Ukázky

Bratrstvo tajných hrobů

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 63 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>