Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
romány

Přítel z domova
(4x)
V malém americkém městečku Riverton ve státě Wyoming se koncem devadesátých let minulého století začíná odvíjet neobyčejný příběh.
romány
Ukázky

Přítel z domova

269 Kč
Rytmus, já & Malychin
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
Úkryt před světlem
V současnosti, do níž podivně zasahují stopy dějů dávno minulých, se odehrává dramatický příběh z pobřežního městečka v panství Essex. V 17. století tu fanatický kněz Hopkins pořádal hony na čarodějnice. Jednou z jeho četných obětí se stala bylinářka Líza.
romány
Ukázky

Úkryt před světlem

249 Kč
Všechny malé zázraky
Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce. Theodora Finche fascinuje smrt. Neustále přemýšlí nad způsoby, jak by se mohl zabít. Ale pokaždé ho něco – bez ohledu na to, jak je to zdánlivě bezvýznamné – nakonec zastaví.
romány
Ukázky

Všechny malé zázraky

209 Kč
Cesta na sever
(1x)
Když Anna přijde o práci, rozhodne se vyrazit s dcerami Chloé a Lily na výlet do Skandinávie.
romány
Ukázky

Cesta na sever

254 Kč
Cesty srdce

Příběh o lásce, rodině a odpuštění přesahující generace i kontinenty Camille Adamsová žije s dospívající dcerou Julií v přímořském městečku a snaží se vzpamatovat z tragédie, při níž přišla o manžela.

romány
Ukázky

Cesty srdce

279 Kč
Hodinky od Ašera
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány
Ukázky

Hodinky od Ašera

149 Kč
Báječná léta pod psa
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
Faraonův soud
Správce egyptské provincie Manéthon zneužívá mladou služku Laylu, jejího muže přinutí k vyloupení starého hrobu a pak se svědků zbaví. Jediná Layla přežije a s novorozeným synem se jí podaří uniknout do Théb, kde se jí ujme královská manželka Teje.
romány
Ukázky

Faraonův soud

199 Kč
Císařská vyhlídka - 30%
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
132 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 76 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>