Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
romány

Vraždy s cejchem
(1x)
Na helsinském ostrově Suomenlinna byla nalezena mrtvola s čerstvě vypálenou královskou korunou na těle.
romány
Ukázky

Vraždy s cejchem

390 Kč
Vybíjená
(1x)
Román ztvárňuje v rozsáhlém časovém oblouku pestré osudy několika spolužáků z gymnázia od dob jejich dospívání až na práh čtyřicítky. Znalci díla nejčtenějšího českého autora se tu opět setkají s dobře známou, melancholicky laděnou groteskou, tentokrát o přátelství, osudových láskách, alkoholu…
romány
Ukázky

Vybíjená

239 Kč
Vyměnit vodu květinám
(6x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány
Ukázky

Vyměnit vodu květinám

258 Kč
Černobíle
(1x)
S předsudky v mysli bojuje snad každý z nás, a tak i na první pohled nevinný, bezvýznamný incident může mít dalekosáhlé následky. Emin pohled na svět je ovlivněný temným stínem, který ji nutí reagovat zcela iracionálně.
romány
Ukázky

Černobíle

199 Kč
Dva v srdci
Lydia a Freddie. Freddie a Lydia. Jsou spolu víc než deset let a ona je přesvědčená, že jejich lásku nemůže nic zničit. Brzy ale zjistí, jak moc se plete…
romány
Ukázky

Dva v srdci

331 Kč
Iluze
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
romány
Ukázky

Iluze

179 Kč
Jako hvězdy v temné noci
(4x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala.
romány
Ukázky

Jako hvězdy v temné noci

279 Kč
Noční cirkus
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
romány
Ukázky

Noční cirkus

298 Kč
Osvobození
(2x)
V šestnácti letech Nancy opustila rodnou Austrálii, aby nalezla nový domov a životní lásku v Marseille. Ovšem během nacistické okupace nedokázala stát stranou a jako čím dál slavnější a hlavně nepolapitelnější Bílá myš se stala německým silám trnem v oku.
romány
Ukázky

Osvobození

249 Kč
Pláž v Chorvatsku
(5x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány
Ukázky

Pláž v Chorvatsku

339 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>