Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
česká

Sněžný měsíc
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
Éra nevinnosti
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
česká
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
Ještě že nejsem kat
(4x)
Dobrodružný detektivní příběh, který se odehrává v renesanční Praze. Román vznikl na podkladě autorovy stejnojmenné divadelní hry. Nabízí plno zvratů, napětí, ale i zábavných situací a nečekané rozuzlení.
česká
Ukázky

Ještě že nejsem kat

199 Kč
Mycelium IV: Vidění
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
česká
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
Heřmánkové údolí
(12x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Do pekla a zpět
TOHLE JE ÚTĚK Z NEW YORKU VERZE MASO A KREV… Zřídit autonomní zónu, která funguje jako věznice pro ty nejdrsnější recidivisty, se může jevit jako dobrý nápad. I v roce 2028. Horší je, když vás pošlou, abyste z takového místa někoho vytáhli ven.
česká
Ukázky

Do pekla a zpět

299 Kč
Honzlová
(3x)
Padesátá léta v Československu byla dobou děsivého komunistického teroru, který znejistil mezilidské vztahy. Mnohdy nebylo vůbec jasné, komu lze a komu nelze věřit. Tuto chorobnou atmosféru způsobem zachytila Zdena Salivarová ve svém románu.
česká
Ukázky

Honzlová

198 Kč
Lhala jsem

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

česká
Ukázky

Lhala jsem

299 Kč
M+ B+ M
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
česká
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
česká
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 911 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 92 > >>