Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021

Nebe nad Jemenem - 20%
(6x)
Nejnovější kniha lékaře Tomáše Šebka z místa současné největší humanitární katastrofy na světě.
Ukázky

Nebe nad Jemenem

145 Kč
116 Kč
Největší záhady české historie - 20%
(1x)
Známý český publicista Jaroslav V. Mareš svým typickým reportážním způsobem odkrývá další záhady české historie. Té dávné – požár Národního divadla, vražda Jana Nepomuckého, i té nedávné – případ Jana Masaryka, UFO v Miličíně…
Ukázky

Největší záhady české historie

249 Kč
199 Kč
Nevěsta k Vánocům - 20%
Šejk Salim al-Noury vede úspěšnou korporaci působící po celém světě, ale teď se musí vrátit do své rodné země, aby se po právu ujal koruny. Jen pár zasvěcených ví, že Salim o vládnutí nestojí a chce se koruny vzdát.
Ukázky

Nevěsta k Vánocům

69 Kč
55 Kč
Nová cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehledná cvičení ze středoškolského českého jazyka „v kostce“, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
Ukázky

Nová cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Nová čítanka II. k Literatuře v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší ukázky z děl autorů uvedených v učebnici Nová literatura v kostce pro SŠ. Je určena studentům středních škol, ale nejen jim.
Ukázky

Nová čítanka II. k Literatuře v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Nové trendy v leadershipu - 20%
Cílem knihy je představit základní přístupy v leadershipu a v šesti studiích vybraných konceptů poukázat na specifika leadershipu uplatňovaného v českých podmínkách a představit trendy leadershipu, které jsou aktuální v globálních podmínkách. Leadership je v současnosti vymezován jako proces ovlivňování druhých za účelem dosažení společných cílů.
Ukázky

Nové trendy v leadershipu

249 Kč
199 Kč
Ospalá slovanská díra - 20%
(1x)
Zlín ve 13. století. Místo, kde se sváří staré síly s novými. Veterán Henslin se po deseti letech v cizině ve službách svého pána vrací do rodného Zlína. Jenže za tu dobu se město značně proměnilo...
Ukázky

Ospalá slovanská díra

149 Kč
119 Kč
Pačinko - 20%
(10x)
Pačinko je hazardní hra, kterou všichni hrají, ale společnost jí opovrhuje. Pačinko jsou peníze a jakuza. Strhující příběh korejské rodiny se odehrává na pozadí dramatických událostí, které ve dvacátém století změnily tvář Koreje i Japonska.
Ukázky

Pačinko

259 Kč
207 Kč
Piraně - 20%
(2x)
V oceňovaném románu Gomora přinesl italský spisovatel a novinář Roberto Saviano odvážné svědectví o nemilosrdném světě neapolské mafie.
Ukázky

Piraně

185 Kč
148 Kč
Podivné počasí v Tokiu - 20%
(2x)
Křehký příběh o přátelství, které časem přerostlo v lásku. Hlavními postavami jsou dva osamělí lidé uprostřed velkoměsta – sedmatřicetiletá Cukiko a její bývalý učitel ze střední školy.
Ukázky

Podivné počasí v Tokiu

194 Kč
155 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>