Nejprodávanější tituly - listopad 2021
sci-fi

Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
Kapitán
(1x)
Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – všichni vybavení tou nejmodernější a nejničivější technikou, postupují do Pustiny na území, kam lidská noha už stovky let nevstoupila.
sci-fi
Ukázky

Kapitán

259 Kč
Ultimus
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života. Vyklubala
sci-fi

Ultimus

359 Kč
Nadace
(4x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi

Nadace

241 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
Červený trpaslík - Omnibus
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
sci-fi

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
Jedině smrtí
(3x)
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
sci-fi
Ukázky

Jedině smrtí

149 Kč
Veterán
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
sci-fi

Veterán

323 Kč
Obrněni pohrdáním
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 483 položek
1 2 3 .. 49 > >>