Nejprodávanější Kniha - listopad 2021
historické romány

Zapomenutá královna - 11%
Román o lásce a ambicích je inspirovaný anglickými dějinami.
historické romány

Zapomenutá královna

269 Kč
239 Kč
Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže - 11%
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům vpřestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce.
historické romány
Ukázky

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

234 Kč
208 Kč
Rus krví umytá - 11%

Kniha o hrůzách první světové války, Říjnové revoluci, občanské války, vzniku sovětské Rusi, zhroucení starého a "zrodu nového světa"... Kniha o Rusi, syrové, drsné, složité, krví umyté.

historické romány

Rus krví umytá

313 Kč
278 Kč
Claudius bůh a jeho žena Messalina - 6%
Historický román ze starého Říma je přímým pokračováním románu "Já, Claudius" a sleduje další osudy Tiberia Claudia Caesara až do jeho násilné smrti.
historické romány
Ukázky

Claudius bůh a jeho žena Messalina

338 Kč
318 Kč
Já, Claudius - 6%
Robert Graves čerpá z děl římských historiků – Plutarcha, Suetonia a Tacita – a s pochopením, soucitem, bravurou, erudicí, spisovatelským umem i přiměřenou dávkou literární licence vykresluje císaře, jehož okolí považovalo za hlupáka, jako prohnaného
historické romány
Ukázky

Já, Claudius

338 Kč
318 Kč
Magnus - 11%
George Mackay Brown převyprávěl ságu o středověkém šlechtici – mimo jiné figurujícím ve folkloru této výspy Evropy jako nemrtvý přízrak – s odvahou, jež se směle měří se zanícenými výkony dávných bardů s harfou.
historické romány

Magnus

223 Kč
198 Kč
Skandál století - 11%
Příběh Václava Hanky, bibliotekáře Českého vlasteneckého muzea, a jeho přátel kaplana Borče, justiciára Sklenčky, básníka Lindy a malíře-restaurátora Horčičky.
historické romány
Ukázky

Skandál století

179 Kč
159 Kč
Za Stavovského povstání na Moravě 1 - 11%
Poutavý historický román z dob třicetileté války, o muži, který v čase válečného běsnění stále ještě ctí hodnoty, jako jsou rytířská chrabrost a čest.
historické romány

Za Stavovského povstání na Moravě 1

189 Kč
168 Kč
Královna na útěku - 11%
Smrt Václava II. a jeho syna Václava III. vynese Jindřicha Korutanského a Annu, nejstarší dceru krále Václava II., na český trůn. Anna zoufale sleduje, jak neschopný Jindřich uvádí království do chaosu.
historické romány
Ukázky

Královna na útěku

224 Kč
199 Kč
Faraon - 6%
(2x)
Bolesław Prus ve svém slavném historickém románu podává věrný obraz prostředí starého Egypta. Své líčení opřel o pečlivé studium vědeckých pramenů, a tak na rozdíl od různých fantazií je jeho román založen na skutečně historické představě.
historické romány

Faraon

276 Kč
260 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 238 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>