Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
příběhy ze života

Dědečkův velký útěk - 20%
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje
příběhy ze života
Ukázky

Dědečkův velký útěk

198 Kč
158 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
příběhy ze života
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Doktor Proktor a velká loupež zlata - 20%

Další neuvěřitelná a ještě bláznivější dobrodružství Bulíka, Lízy a jejich kumpána doktora Proktora Na neohrožený trojlístek se tentokrát obrátí s prosbou o pomoc samotný norský král. Jako praví vlastenci se bez váhání vydávají inkognito do Británie, aby zachránili Norsko před mezinárodní ostudou a hospodářskou krizí.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a velká loupež zlata

249 Kč
199 Kč
Fotbalový král - 20%
Ono je to jedno. Jestli je člověk malej kluk, dospělej chlap nebo jestli je dědek. Hlavní je se z nikoho a z ničeho nezbláznit, a když je malér, když člověka srazej k zemi a když si myslí, že na to nemá, musí se vzpamatovat a zmáknout to.
příběhy ze života
Ukázky

Fotbalový král

179 Kč
143 Kč
Chlupatý dáreček - 20%
Pes na zkoušku? A zrovna na Vánoce? Rozkošného křížence, kterého rodiče přivedli z útulku, si Tommi a Emma ihned zamilují. Tajfun zbožňuje louže, rybníčky, zkrátka vodu. Čest svému jménu dělá spolehlivě – kam vběhne, tam způsobí zmatky a chaos.
příběhy ze života
Ukázky

Chlupatý dáreček

179 Kč
143 Kč
Já, člověk - 20%
(1x)

Co uvidím tvýma očima? Vítězný titul literární soutěže Albatrosu na téma Svět kolem nás. Co dělá člověka člověkem: Dvě ruce a dvě nohy? Chytrá hlava, šikovné ruce? Nebo jde hlavně o to, co ho baví a naplňuje? Když budete lidem naslouchat, sami vám rádi řeknou, co je podle nich nejdůležitější.

příběhy ze života
Ukázky

Já, člověk

249 Kč
199 Kč
Kam ukrýt štěstí - 20%
Třináctiletá Abby žije s matkou a násilnickým otcem. Jednoho dne cestou ze školy domů zahlédne u řeky auto a muže, který do vody právě vhodil mrskající se pytel. Když odjede, Abby neváhá a pytel vytáhne.
příběhy ze života
Ukázky

Kam ukrýt štěstí

209 Kč
167 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
příběhy ze života
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Hladový vydrýsek - 20%
Třeťáci z pardubické základní školy vyrazili na školu v přírodě. Každý den tu zažívají malá dobrodružství, nikdo z nich by však nečekal, že sehrají důležitou roli při záchraně života. Na jednom z výletů najdou u řeky hladové a zesláblé vydří mládě.
příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Hladový vydrýsek

169 Kč
135 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval - 20%

Najdou děti pro chlupatého mývala nový domov? Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Eliška a Pája tráví týden u babičky a dědečka. Pája chce spát sám v pokojíku na půdě, ale v noci ho tam straší podivné zvuky. Aby těch záhad nebylo málo, z kurníku se začnou ztrácet vajíčka a ze psí misky granule.

příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>