Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
světová

S večerem přichází tíseň - 20%
(4x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

světová
Ukázky

S večerem přichází tíseň

238 Kč
190 Kč
Software pro lásku - 20%
Massimo rozhodně nečekal, že tajemný hacker, který prolomil jeho program, bude křehká dívka. A že mu dokáže vzdorovat i přes to, jakou hrozbu pro ni představuje!
světová
Ukázky

Software pro lásku

69 Kč
55 Kč
Nevěsta pod stromeček - 20%
Dokonalost… tak mohlo znít Drakonovo druhé jméno. Byl dokonalý jako obchodník, dokonalý jako milenec a rozhodl se stát dokonalým otcem svému adoptivnímu synovi.
světová
Ukázky

Nevěsta pod stromeček

69 Kč
55 Kč
Krabička s perlami - 20%
Ta rezervovanost, ten chlad, všechno to byla jenom maska, pod kterou se Pia skrývala. Maska, pod níž ukrývala vášnivou ženu, aniž by sama věděla, že jí je.
světová
Ukázky

Krabička s perlami

69 Kč
55 Kč
Odhodlaný lord Hadleigh - 20%
(1x)
Když si Penny po krátké známosti vezme vikomta Penhursta, očekává zářivou budoucnost. Místo toho ji čeká manželství bez lásky, plné sobectví, bití, týrání a ponižování.
světová
Ukázky

Odhodlaný lord Hadleigh

109 Kč
87 Kč
Setkání v Dolomitech - 20%
(1x)
Když po něm vyjela ta neznámá žena s tím, že nemůže jen tak její sestru opustit, pochopil Matteo, že Rosii skutečně opustit nemůže. Tím spíše, že ji nikdy neviděl!
světová
Ukázky

Setkání v Dolomitech

69 Kč
55 Kč
Hra s ohněm - 20%
(1x)
Severská krimi z opravdového severu… Kate Shugaková byla kdysi uznávanou vyšetřovatelkou úřadu státního návladního v Anchorage.
světová
Ukázky

Hra s ohněm

249 Kč
199 Kč
Odvaha riskovat - 20%
Hodně lidí považovalo miliardáře Graye Lockwooda za padoucha. Vždyť byl dokonce i ve vězení, ale pouze on ví, že zločin, z něhož byl obviněn, nikdy nespáchal.
světová
Ukázky

Odvaha riskovat

69 Kč
55 Kč
Falešná hodnota - 20%
(3x)
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
světová
Ukázky

Falešná hodnota

239 Kč
191 Kč
Nevinně tvá - 20%
(1x)
Pomsta bylo to jediné, co Pascal uměl! Když po letech znovu stanul tváří tvář Cecilii, kvůli které snad mohl být kdysi lepším člověkem, a zjistil, co mu udělala, rozhodl se pomstít i jí.
světová
Ukázky

Nevinně tvá

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>