Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
světová

Tajnosti vyvolených - 20%
Bývalá modelka Astrid Sterlingová nastoupila do práce ve firmě svého zesnulého manžela a konečně má pocit, že její život získal nový smysl. Jen kdyby se k ní hvězdný architekt Clay Morgan nechoval jako kus ledu.
světová
Ukázky

Tajnosti vyvolených

69 Kč
55 Kč
Tři sestry - 20%
(1x)
Heather Morrisová přichází s úžasným novým příběhem, který vám zlomí srdce, zanechá vás ohromené odvahou a velkou láskou tří sester, jejichž vzájemný slib je udržel naživu i v situaci, kdy zdánlivě nebyla žádná naděje na přežití.
světová
Ukázky

Tři sestry

279 Kč
223 Kč
Navždy tvůj hrabě - 20%
Dynamický, apartní a svižný příběh anglického hraběte a obdivované i provokativní novinářky milující skandály situovaný do Londýna na začátku 19. století.
světová
Ukázky

Navždy tvůj hrabě

189 Kč
151 Kč
Někdy prostě prší - 20%
(2x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
světová
Ukázky

Někdy prostě prší

239 Kč
191 Kč
Obrněni pohrdáním - 20%
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
světová
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
119 Kč
Ohyb ledovce
(1x)
Ledovec na Islandu taje a vydává temné tajemství…
V hlubinách ledovce Langjökull byla objevena mrtvola muže, který byl celá desetiletí nezvěstný. Z vraždy byl kdysi podezřelý kolega tohoto muže, nenašly se však žádné důkazy.
světová
Ukázky

Ohyb ledovce

229 Kč
Esterčini otcové - 20%
(1x)
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg.
světová
Ukázky

Esterčini otcové

279 Kč
223 Kč
Imitátor - 20%
(3x)
Nový krimiromán od autora úspěšné série Hadrový panák – hrdinové se mění, napětí a akce nepolevují... Píše se rok 1989. Detektiv Chambers a konstábl Winter pátrají po zločinci se zvrácenou vášní: těla svých obětí nastylizoval do pozic klasických sochařských děl.
světová
Ukázky

Imitátor

279 Kč
223 Kč
Rowdy - 20%
Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
světová
Ukázky

Rowdy

189 Kč
151 Kč
Vánoční intriky lady Osbaldestoneové - 20%
(1x)
V sídle Hartington Manor ve vesničce Little Moseley se i letos Therese, lady Osbaldestoneová, spolu s celou domácností těší z návštěvy svých kurážných vnoučat Jamieho, George a Lottie.
světová
Ukázky

Vánoční intriky lady Osbaldestoneové

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>