Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
rodina a dítě

Tátovi a taky Mámě - 20%
Autorka vám touto knihou přiblíží dosud nepoznaný svět novopečeného táty. Vychází ze svých zkušeností, vše vysvětluje jasně a bez zbytečných slov. Seznámíte se s potřebami malého miminka, naučíte se o ně postarat a dostanete rady, jak podpořit svou ženu v roli matky.
rodina a dítě
Ukázky

Tátovi a taky Mámě

209 Kč
167 Kč
Před úsvitem, po ránu - 20%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
rodina a dítě
Ukázky

Před úsvitem, po ránu

180 Kč
144 Kč
Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
rodina a dítě
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole - 20%
Komunikace představuje klíčový moment edukačního procesu. Publikaci jistě ocení všichni pedagogové bez logopedického vzdělání působící na běžných základních školách, ale i rodiče dětí s narušenou komunikační schopností.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole

195 Kč
156 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
rodina a dítě
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
rodina a dítě
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
K porodu bez obav - 20%
Příchod nového človíčka na svět je bezpochyby nádherný okamžik. Někdy však těhotenství a blížící se porod – jakkoli jsou pro život ženy přirozené – mohou u nastávající maminky vyvolat nejistotu a obavy.
rodina a dítě
Ukázky

K porodu bez obav

249 Kč
199 Kč
Jak se kluci a holky učili říkat L, ĎŤŇ, SZC, ŠŽČ, R a Ř - 20%
Publikace je určena dětem, které mají problémy s výslovností hlásek uvedených v názvu knihy. Děti si formou slovních hříček připomenou, jak se učily jednotlivé hlásky vyslovovat a užívat v řeči. Jde tedy o nástin metodiky vyvozování, upevňování a včleňování hlásek do plynulé řeči.
rodina a dítě
Ukázky

Jak se kluci a holky učili říkat L, ĎŤŇ, SZC, ŠŽČ, R a Ř

149 Kč
119 Kč
Jeskyně Aspergerů - 20%
S Aspergerovým syndromem se potýká celý život, přestože jí byl diagnostikován až ve 22 letech. Vystudovaná zdravotní sestra v knize popisuje, jak diagnózu získala i složitý přechod do dospělého života, který následoval.
rodina a dítě
Ukázky

Jeskyně Aspergerů

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>