Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
rodina a dítě

Plodnost - 20%

O ženách a matkách Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě. Její metody práce přinášejí nezpochybnitelné úspěchy a mnoha ženám pomohly splnit už téměř ztracený sen o dítěti.

rodina a dítě
Ukázky

Plodnost

299 Kč
239 Kč
Povíš mi to? - 20%
(1x)
Kniha speciální pedagožky, logopedky a autorky dětských knih Ester Staré a ilustrátora Milana Starého nenásilně a zábavnou formou podněcuje mluvní apetit, rozvíjí vyjadřovací schopnosti, slovní zásobu a jazykový cit dítěte.
rodina a dítě
Ukázky

Povíš mi to?

199 Kč
159 Kč
Připravte děti na život - 20%

Jak si děti můžou tvořit svůj život Tato kniha vás originálním způsobem seznámí s tím, jak v dětech rozvíjet tzv. soft skills, tedy základní dovednosti, které jsou potřebné pro spokojený život.

rodina a dítě
Ukázky

Připravte děti na život

209 Kč
167 Kč
S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek - 20%
Cvičebnice češtiny jako gamebook? To tu ještě nebylo! Vydejte se do tajemného zámku a prozkoumejte ho od sklepa až po střechu. Cestu vám budou otevírat správné odpovědi, ale nezoufejte, když se spletete.
rodina a dítě
Ukázky

S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek

169 Kč
135 Kč
13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají - 20%

Naučte své děti, jak si poradit i v nepříjemných situacích Chtěli byste svoje děti ochránit před nepřízní osudu a zajistit jim krásný život? Nejspíš je vám jasné, že to v rodičovských silách není. Co ale udělat můžete, je vybavit děti do života nástroji, díky nimž získají psychickou sílu.

rodina a dítě
Ukázky

13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají

279 Kč
223 Kč
52 keramických projektů s GOLEMem pro děti - 20%
Golem je oblíbený český výtvarný časopis vycházející již 13 let, který svým čtenářům 4x do roka nabízí vždy novou porci „hliněných“ nápadů českých a slovenských keramiků s cílem zábavného šíření a zachovávání nejtradičnějšího z českých řemesel.
rodina a dítě
Ukázky

52 keramických projektů s GOLEMem pro děti

189 Kč
151 Kč
Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - 20%
Kniha Fotbal – herní trénink a pohybová příprava nabízí kromě krátkého teoretického základu velmi rozsáhlý zásobník různých typů cvičení a her, které se dají využít pro přípravu fotbalistů v tréninkovém procesu ve fotbalových klubech, ale také ve školní tělesné výchově.
rodina a dítě
Ukázky

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava

229 Kč
183 Kč
Hry pro malé cestovatele - 20%
Užitečná pomůcka na dlouhé cesty autem, vlakem, letadlem či autobusem! Jednoduché úkoly, otázky, hádanky a hry děti nejen zabaví, ale přispějí k rozvoji jejich schopností a dovedností.
rodina a dítě
Ukázky

Hry pro malé cestovatele

119 Kč
95 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Nechte toho! - 20%
Kniha plná nápadů na aktivity, které snadno a rychle připravíte a zabavíte u nich více dětí různého věku najednou. Mnoho rodin to zná - v okamžiku, kdy se rodiče naučí věnovat jednomu dítěti, se narodí sourozenec.
rodina a dítě
Ukázky

Nechte toho!

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>