Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
psychologie pro každého

Motivace chování - 20%
Autor vyplňuje určitou mezeru, kterou vytváří někdy příliš empiricky jednostranně pojatá psychologie, a neopomíjí ani tradiční fenomenologické přístupy, směřující hlouběji ke kořenům lidské psychiky.
psychologie pro každého
Ukázky

Motivace chování

299 Kč
239 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
psychologie pro každého
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 20%
(2x)
Kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše je nedocenitelený návod k vytvoření hlubších a uspokojivých vztahů.
psychologie pro každého
Ukázky

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

169 Kč
135 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

psychologie pro každého
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
psychologie pro každého
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Knížka o lásce pro tebe - 20%

Knížka o lásce pro tebe prozrazuje, co znamená láska a jak je vnímána napříč generacemi. Toužíme po ní všichni. Má mnoho podob. Hory přenáší. Že je slepá, je jen pověra. Láska. Hledáme ji různými způsoby, můžeme pátrat po výstižné definici, snažit se porozumět tomu, jaké hormonální procesy v našem těle probíhají, nebo strávit roky zkoumáním toho, jak vznikají emoce.

psychologie pro každého
Ukázky

Knížka o lásce pro tebe

119 Kč
95 Kč
Měla by sis s někým promluvit - 20%
(1x)
Lori Gottliebová je jeden den terapeutka… a druhý den se její svět zhroutí a ona sama musí vyhledat péči odborníka. Svérázný Wendell Bronson ve svém kardiganu a s počínající pleší vypadá, jako by právě vypadl z příručky pro terapeuty – nic však nemůže být dál od pravdy…
psychologie pro každého
Ukázky

Měla by sis s někým promluvit

279 Kč
223 Kč
O nemoci, která se nazývá schizofrenie - 20%
Tato „edukační příručka“ pro pacienty se „schizofrenií“ je odlišná od všech předchozích. Tzv. edukaci totiž potřebují nejenom naši pacienti a jejich blízcí, ale i psycho-odborníci (psychiatři, psychologové a další) a jiní lidé pracující v tzv. pomáhajících profesích (sociální pracovníci, ergoterapeuti…).
psychologie pro každého
Ukázky

O nemoci, která se nazývá schizofrenie

169 Kč
135 Kč
Podívejte se na sebe laskavě - 20%
Mít občas špatné svědomí je v pořádku, protože je důkazem, naší zodpovědnosti, ať už v jakékoli oblasti. Tato kniha se primárně zaměřuje na zodpovědnost ve vztazích, v nichž jsme na sebe někdy přísní až příliš.
psychologie pro každého
Ukázky

Podívejte se na sebe laskavě

181 Kč
145 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>