Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021

Setkání v Dolomitech
(1x)
Když po něm vyjela ta neznámá žena s tím, že nemůže jen tak její sestru opustit, pochopil Matteo, že Rosii skutečně opustit nemůže. Tím spíše, že ji nikdy neviděl!
Ukázky

Setkání v Dolomitech

69 Kč
Hra s ohněm
(1x)
Severská krimi z opravdového severu… Kate Shugaková byla kdysi uznávanou vyšetřovatelkou úřadu státního návladního v Anchorage.
Ukázky

Hra s ohněm

249 Kč
Odvaha riskovat
Hodně lidí považovalo miliardáře Graye Lockwooda za padoucha. Vždyť byl dokonce i ve vězení, ale pouze on ví, že zločin, z něhož byl obviněn, nikdy nespáchal.
Ukázky

Odvaha riskovat

69 Kč
Falešná hodnota
(3x)
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
Ukázky

Falešná hodnota

239 Kč
Nevinně tvá
(1x)
Pomsta bylo to jediné, co Pascal uměl! Když po letech znovu stanul tváří tvář Cecilii, kvůli které snad mohl být kdysi lepším člověkem, a zjistil, co mu udělala, rozhodl se pomstít i jí.
Ukázky

Nevinně tvá

69 Kč
Později
(2x)
Syn svobodné matky, Jamie Conklin, nechce nic víc než prožít obyčejné dětství. Jenže Jamie není obyčejné dítě. Jamie se narodil s nadpřirozenou schopností, matka ho ale nabádá, aby to tajil.
Ukázky

Později

179 Kč
Matčin hrob
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
Chaloupky - 30%
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
139 Kč
Jak si dělat chytré poznámky
(1x)
Ze všech stran se na nás valí informace a všichni se v nich snažíme najít smysl. Zajímavé knihy, články, videa, podcasty, workshopy... a vy zrychlujete a kloužete po povrchu. Ukládáte si podněty „na později“, ale nikdy se k nim už nevrátíte.
Ukázky

Jak si dělat chytré poznámky

229 Kč
Poslední důkaz

Colter Shaw v boji s protivníky, kteří se neštítí ničeho. Třetí díl akční série. Colter Shaw v San Francisku sleduje tajemná vodítka, aby dokončil misi, kterou před lety započal jeho otec. Musí najít ztracenou tašku s důkazy, které zničí korporaci zodpovědnou za obrovské množství úmrtí.

Ukázky

Poslední důkaz

279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>