Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021

Upálené
(4x)
Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář.
Ukázky

Upálené

279 Kč
Dech
(1x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
Ukázky

Dech

249 Kč
Manažer
(1x)
Když jsem se dozvěděla, že mě letecká společnost přesunula do první třídy, nemohla jsem uvěřit, jaké se na mě usmálo štěstí. A pak se vedle mě posadil on. Gabriel Scott, sexy parchant chladný jako led.
Ukázky

Manažer

279 Kč
Tajnosti vyvolených
Bývalá modelka Astrid Sterlingová nastoupila do práce ve firmě svého zesnulého manžela a konečně má pocit, že její život získal nový smysl. Jen kdyby se k ní hvězdný architekt Clay Morgan nechoval jako kus ledu.
Ukázky

Tajnosti vyvolených

69 Kč
Tři sestry
(1x)
Heather Morrisová přichází s úžasným novým příběhem, který vám zlomí srdce, zanechá vás ohromené odvahou a velkou láskou tří sester, jejichž vzájemný slib je udržel naživu i v situaci, kdy zdánlivě nebyla žádná naděje na přežití.
Ukázky

Tři sestry

279 Kč
Navždy tvůj hrabě
Dynamický, apartní a svižný příběh anglického hraběte a obdivované i provokativní novinářky milující skandály situovaný do Londýna na začátku 19. století.
Ukázky

Navždy tvůj hrabě

189 Kč
Někdy prostě prší
(2x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
Ukázky

Někdy prostě prší

239 Kč
Obrněni pohrdáním
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
Ohyb ledovce
(1x)
Ledovec na Islandu taje a vydává temné tajemství…
V hlubinách ledovce Langjökull byla objevena mrtvola muže, který byl celá desetiletí nezvěstný. Z vraždy byl kdysi podezřelý kolega tohoto muže, nenašly se však žádné důkazy.
Ukázky

Ohyb ledovce

229 Kč
Esterčini otcové
(1x)
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg.
Ukázky

Esterčini otcové

279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>