Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021

Téměř nesmrtelná láska
(3x)
Příběh lásky dvou lidí, kterým se vztah pod rukama proměnil v milostný zápas. Tomáš, uznávaný pražský intelektuál, se seznámí s režisérkou Martinou, která žije a pracuje zároveň v Paříži i Praze a píše scénář dokumentárního filmu o Milanu Kunderovi.
Ukázky

Téměř nesmrtelná láska

297 Kč
Ve jménu Metody
(1x)
Kritikou i čtenáři vyzdvihovaná dystopie o zdravotní diktatuře vyšla v Německu pod názvem Corpus Delicti: Ein Prozess už v roce 2009. Tématem ale předběhla dnešek.
Ukázky

Ve jménu Metody

198 Kč
Všechno a tebe
(2x)
Dessie a Sam byli jako mladí bláznivě zamilovaní. Pak se jejich lásce postavily do cesty lži a zrada a jejich cesty se rozdělily. Teď je Dessie přidělena Samovi jako bodyguardka.
Ukázky

Všechno a tebe

339 Kč
Z krve a popela
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
Hra na vraždu
Ten den jsme tam byli všichni. A teď je jedna z nás po smrti...Před rokem, na den přesně, jsme se všichni sjeli na Lucasovu svatbu do jeho nádherného cornwallského domu s výhledem na moře.Toho dne si ale nikdo nikoho nevzal.
Ukázky

Hra na vraždu

229 Kč
Nebe nad Perninkem
(3x)
Petr je mladý nadaný chlapec, který díky svému talentu lehce proplouvá studiem medicíny a záhy se stává úspěšným lékařem na prestižní pražské klinice. Jeho úspěch je ale vykoupen permanentním bojem s alkoholem, kterému podléhá čím dál tím více.
Ukázky

Nebe nad Perninkem

199 Kč
Nebezpečné přátelství
(1x)
Slečna Henrietta Raemonová, krásná nemanželská dcera krále Jindřicha Osmého, netouží po ničem jiném než dostat se ke královskému dvoru a být nablízku své nevlastní sestře, mladé královně Alžbětě.
Ukázky

Nebezpečné přátelství

109 Kč
Pierot, Na krev
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
Slušní lidé
(4x)
Jednou ráno otevře Pete Riley dveře cizímu člověku a uslyší zprávu, která jemu i jeho partnerce Maddie promění život v noční můru. Dozvědí se totiž, že jejich syn byl v porodnici omylem zaměněn a už dva roky vychovávají cizí dítě…
Ukázky

Slušní lidé

279 Kč
Šakal
(2x)
Po nájezdech už nikdo neví, kde se nalézá neblaze proslulý vězeňský tábor glymery. Když Nyx čirou náhodou narazí na vodítko k tomu, kde je možná dosud vězněna její sestra, rozhodne se najít tajný podzemní labyrint.
Ukázky

Šakal

269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>