Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
zdraví a životní styl

Výroba vlastní kosmetiky - 20%
Pečujte o sebe i své děti pomocí přírodních surovin.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výroba vlastní kosmetiky

254 Kč
203 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 20%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Anatomie a fyziologie lidského těla

509 Kč
407 Kč
Jóga po celý rok - 20%
(1x)

Objevte terapeutické kouzlo jógy a začněte ji skutečně vnímat Začínala judem, pokračovala potápěním, osm let učila děti plavat a také radila modelkám, jak se hýbat a co jíst. Jejím osudem se však stala jóga.

zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga po celý rok

349 Kč
279 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

zdraví a životní styl
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Kosmetika hrou - 20%

Vyrobte si svoji vlastní kosmetiku. Stojí to za to! Tato voňavá kuchařka přináší návody na výrobu čistě přírodní kosmetiky a drogerie, které jsou v souladu s přírodou, netoxické a ekologicky šetrné.

zdraví a životní styl
Ukázky

Kosmetika hrou

209 Kč
167 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
zdraví a životní styl
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Kuchařka Delicious blog Lucie - 20%
Recepty autorky blogu delicious-blog-lucie.cz - opravdu zdravé, svěží, moderní! 97 receptů nejmodernější zdravé gastronomie s fotografiemi, které už od pohledu „pošimrají\" vaše chuťové buňky. Od www.delicious-blog-lucie.cz.Lucie, food blogerka roku 2014, pro vás napsala kuchařku, která přináší notnou dávku inspirace, a to i velmi zkušeným milovníkům zdravé kuchyně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kuchařka Delicious blog Lucie

149 Kč
119 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

zdraví a životní styl
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Skryté nebezpečí zdravých potravin - 20%
(1x)
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize!
zdraví a životní styl
Ukázky

Skryté nebezpečí zdravých potravin

365 Kč
292 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 103 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>