Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
ekonomie

Marketingový management destinací - 20%
Publikace uznávané autorky je určena jak studentům vysokých a středních škol zaměřených na turismus, tak institucím zabývajícím se rozvojem turismu v destinaci na národní, regionální a lokální úrovni a firmám působícím v destinacích.
ekonomie
Ukázky

Marketingový management destinací

229 Kč
183 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
ekonomie
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Zlepšování podnikových procesů - 11%
Kniha uznávané autorky je praktickým průvodcem pro manažery a konzultanty, jejichž cílem je zlepšení podnikových procesů.
ekonomie

Zlepšování podnikových procesů

287 Kč
255 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
ekonomie
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Veřejný sektor a veřejné finance - 11%
Kniha se komplexně zabývá klíčovými problémy financování ve veřejném sektoru.
ekonomie

Veřejný sektor a veřejné finance

320 Kč
284 Kč
Měření výkonnosti - 20%
Co vlastně znamená ono magické slovo "výkonnost"? Proč a pro koho měříme výkonnost firmy, divize, zakázky nebo manažerů či zaměstnanců, kteří jsou za výkonnost odpovědní? Jaký je vztah výkonnosti k času?
ekonomie
Ukázky

Měření výkonnosti

339 Kč
271 Kč
Podnik v časech krize - 20%
Kniha přináší ostrý a vyhraněný pohled na současnou hospodářkou krizi a její dopad na naše podniky, se kterým nemusí mnoho lidí souhlasit, ale který nikoho nenechá lhostejným. Uznávaná expertka do značné míry kritizuje mnoho metod používaných vedením.
ekonomie
Ukázky

Podnik v časech krize

271 Kč
217 Kč
Podniková informatika - 20%
Každý uživatel informatiky - ať už manažer, obchodník či účetní - by se měl dobře orientovat v možnostech, omezeních a vazbách informačních a komunikačních technologií a jejich aplikací, které se využívají v podnikovém řízení.
ekonomie
Ukázky

Podniková informatika

501 Kč
401 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Management a moderní organizování firmy - 20%
Manažeři, podnikatelé a studenti VŠ a MBA studií v knize naleznou praktické a srozumitelné vysvětlení problematiky managementu a organizování společností podle nejnovějších přístupů.
ekonomie
Ukázky

Management a moderní organizování firmy

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 173 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>