Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
ekonomie

Sebepoznání, sebeřízení a stres - 11%
Třetí vydání úspěšné publikace je přehledněji uspořádáno a doplněno o nové poznatky a zkušenosti. Obsahuje šest nových tabulí, věnovaných kontextu sebezvládání - úspěchu, vitalitě a biologickému a společenskému rámci lidského života.
ekonomie

Sebepoznání, sebeřízení a stres

260 Kč
231 Kč
Efektivní krizová komunikace - 20%
Krizová komunikace je označována za královnu public relations. Jde o komunikaci firmy nebo instituce v situacích, kdy jej její pověst, stabilita či bezpečnost ohrožena krizovou událostí nebo negativní publicitou.
ekonomie
Ukázky

Efektivní krizová komunikace

220 Kč
176 Kč
Jak psát reklamní text - 20%
(1x)
Již čtvrté vydání úspěšné knížky se věnuje všemu podstatnému, co je třeba znát k sestavení účinného reklamního textu pro inzeráty, letáky a katalogy, reklamu na internetu, televizní a rozhlasovou reklamu a venkovní reklamu.
ekonomie
Ukázky

Jak psát reklamní text

246 Kč
197 Kč
Jak selhávají trhy - 11%
V knize americký publicista John Cassidy popisuje stoupající vliv "utopické ekonomie" - myšlení, které je slepé k tomu, jak jednají skuteční lidé, a které popírá existenci spousty způsobů, jimiž může neregulovaný volný trh vyvolat katastrofu.
ekonomie

Jak selhávají trhy

405 Kč
360 Kč
Koučování pro manažery - 11%
Publikace je přehlednou příručkou a pomocníkem nejen pro manažery, personalisty, lektory či mentory, ale také pro začínající kouče.
ekonomie

Koučování pro manažery

152 Kč
135 Kč
Leadership - 20%
Autor, jenž patří k nejúspěšnějším koučům lídrů, vám kombinací otázek a akčních plánů nabídne návod, jak krok za krokem identifikovat oblasti, na něž byste se vy osobně měli zaměřit.
ekonomie
Ukázky

Leadership

212 Kč
170 Kč
Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
ekonomie
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Profese manažera v organizacích veřejné správy - 20%
Kniha „Profese manažera v organizacích veřejné správy. Charakteristika manažera, zastávané role a vybrané personální činnosti“ je tematicky členěna do tří bloků. Tato monografie byla zpracována na základě projektu vědeckovýzkumného úkolu č. 4/3.
ekonomie
Ukázky

Profese manažera v organizacích veřejné správy

69 Kč
55 Kč
Public relations, fundraising a lobbing pro neziskové organizace - 20%
Knížka se věnuje klíčové otázce neziskových organizací: Co je třeba udělat, aby se nezisková organizace stala atraktivní pro veřejnost a byla schopna zajistit dostatek zdrojů na prosazování a naplňování svého poslání?
ekonomie
Ukázky

Public relations, fundraising a lobbing pro neziskové organizace

212 Kč
170 Kč
Marketing symfonických orchestrů - 20%
Tato monografie se zabývá možnostmi zavádění marketingových principů do řízení regionálních symfonických orchestrů.
ekonomie
Ukázky

Marketing symfonických orchestrů

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 173 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>