Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
fantasy

Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
fantasy
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
fantasy
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Střet králů - 11%
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
fantasy
Ukázky

Střet králů

799 Kč
710 Kč
Rudý vrabčák - 11%
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
fantasy

Rudý vrabčák

269 Kč
239 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
fantasy
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Tanec s draky - 11%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
fantasy

Tanec s draky

799 Kč
710 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
The Beast of Buckingham Palace - 11%
(1x)
Destined to be the most wanted book this Christmas, Walliams weaves a richly imaginative fantasy adventure that is vividly brought to life with Tony Ross’s stunning illustrations.
fantasy

The Beast of Buckingham Palace

359 Kč
319 Kč
Z krve a popela - 11%
(6x)
První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové. Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí.
fantasy
Ukázky

Z krve a popela

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 410 položek
1 2 3 .. 41 > >>