Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
podle věku

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu - 20%
(3x)
Chtěli byste se naučit 100 a více slovíček za méně než hodinu?
podle věku
Ukázky

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu

254 Kč
203 Kč
Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1) - 20%
(2x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE–B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
podle věku
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1)

130 Kč
104 Kč
Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
podle věku
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B2 - 20%
(3x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B2 (CCE–B2), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
podle věku
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B2

160 Kč
128 Kč
Propedeutika dětského lékařství - 20%
Učebnice je určena studentům všeobecného lékařství a stomatologie k seznámení se s odběrem anamnézy a principy fyzikálního vyšetření v dětském věku.
podle věku
Ukázky

Propedeutika dětského lékařství

130 Kč
104 Kč
Zamilujte se do angličtiny - 20%
(5x)
Znáte takové ty učitele, kteří umějí předat celé třídě totální nadšení a lásku ke svému oboru? Ty, co dělají z učení zábavu, na kterou se těšíte? Seznamte se s Bronislavem Sobotkou!
podle věku
Ukázky

Zamilujte se do angličtiny

259 Kč
207 Kč
Interpunkce expres - 20%
Hlavním posláním publikace Interpunkce expres je podat ucelený přehled základních pravidel užívání interpunkčních neboli členicích znamének, která nám usnadňují lepší orientaci v textu. Snadno najdeme konec věty nebo přímou řeč. Pochopíme, zda je věta pouhým oznámením, otázkou, rozkazem, přáním nebo zvoláním.
podle věku
Ukázky

Interpunkce expres

149 Kč
119 Kč
Slovní druhy expres - 20%
Publikace Slovní druhy expres má pomoci žákům druhého stupně základních škol a studentům středních škol orientovat se v základní problematice určování slovních druhů. Některé části publikace mohou využít i žáci prvního stupně základních škol, neboť už i zde se s touto tematikou setkávají.
podle věku
Ukázky

Slovní druhy expres

119 Kč
95 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 20%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
podle věku
Ukázky

Anatomie a fyziologie lidského těla

509 Kč
407 Kč
Čeština pro cizince B1 - 20%
Učebnice je • moderní Nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B1. • univerzální Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům. Najde své uplatnění na univerzitách v předmětech vztahujících se k praktickému jazyku, komerčních kurzech, v jazykových školách i letních intenzivních kurzech češtiny pro cizince.
podle věku
Ukázky

Čeština pro cizince B1

389 Kč
311 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 100 položek
1 2 3 .. 10 > >>