Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
podle věku

Basic Czech II - 20%
Součástí učebnice jsou přehledné tabulky české deklinace a slovesných valencí a také CD, které obsahuje zároveň texty a dialogy z Basic Czech I. Basic Czech II. odpovídá úrovni A 2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
podle věku
Ukázky

Basic Czech II

295 Kč
236 Kč
České skloňování - 20%
Přehledná cvičebnice českého skloňování s obrázky a gramatikou.
podle věku
Ukázky

České skloňování

239 Kč
191 Kč
Dante Alighieri A1/A2 - 20%

Učte se italsky s Dantem! Ponořte se s námi do životního osudu Danta Alighieriho. O jeho životě se toho ví málo, vlastnoruční rukopisy jeho děl beze stopy zmizely, ale velikost a význam jeho děl byly uznány již pár let po jeho smrti.

podle věku
Ukázky

Dante Alighieri A1/A2

169 Kč
135 Kč
Obecná patologická fyziologie - 20%

Učebnice přehledným způsobem pojednává o problematice biologických a fyziologických mechanismů působících a provázejících nemoci a patologické stavy lidského organismu.

podle věku
Ukázky

Obecná patologická fyziologie

250 Kč
200 Kč
On-line marketing - 20%
Publikace se věnuje on-line marketingu, především pak počítačům a jejich technologii, mapuje historii a vývoj on-line marketingu, fungování online agentur, online strategii...
podle věku
Ukázky

On-line marketing

190 Kč
152 Kč
Podstatná a přídavná jména, zájmena expres - 20%

Podstatná a přídavná jména, zájmena v kostce - nejen pro přijímací zkoušky Publikace je určena především žákům 2. stupně ZŠ a středoškolským studentům, některé části mohou využít i žáci 1. stupně ZŠ, zároveň kniha poslouží jako pomůcka pro učitele a rodiče.

podle věku
Ukázky

Podstatná a přídavná jména, zájmena expres

169 Kč
135 Kč
Římské báje A1/A2 - 20%
Učte se italsky se slavnými starověkými bájemi! Budou vám vyprávět o počátcích velikého města a o hrdinských činech odvážných mužů a žen. Dozvíte se z nich, jak byl založen a jak vzkvétal Řím a kdo přispěl ke vzniku mocné říše, která se nesmazatelně zapsala do dějin lidstva.
podle věku
Ukázky

Římské báje A1/A2

159 Kč
127 Kč
Sociální a pracovní rehabilitace - 20%
Publikace přináší informace o pomoci, kterou nabízí sociálně-zdravotní systém v nepříznivé životní situaci způsobené nemocí nebo stářím.
podle věku
Ukázky

Sociální a pracovní rehabilitace

110 Kč
88 Kč
Talking Medicine - 20%
(1x)
Učebnice je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a jejím hlavním cílem je pomoci jim komunikovat s českými pacienty a snáze se pohybovat v českém nemocničním prostředí.
podle věku
Ukázky

Talking Medicine

220 Kč
176 Kč
1000 ruských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování ruských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
podle věku
Ukázky

1000 ruských slovíček

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 100 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>