Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2021
děti a mládež

Vánoční prasátko - 11%
(5x)
Napínavá pohádka plná kouzel od autorky Harryho Pottera.
děti a mládež

Vánoční prasátko

314 Kč
279 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
děti a mládež
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež

Prašina

260 Kč
231 Kč
Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
děti a mládež
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Velká šance - 11%
(1x)

Greg Heffley a sport – jde to vůbec dohromady?<>

Školní sportovní den dopadne pro Grega naprostou katastrofou. Jen díky své mamce se rozhodne dát pohybu ještě jednu šanci… a trochu nečekaně se dostane do basketbalového družstva. Toho nejhoršího.

děti a mládež

Velká šance

224 Kč
199 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
děti a mládež
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Paříž s vůní zločinu - 11%
(2x)

Líbilo by se ti, kdyby se příběh v knize odvíjel, jak určíš? Nevěříš, že to jde? Tak schválně! „Paříž s vůní zločinu“ je tak trochu jinak napsaná detektivka. Malý čtenář má při její četbě možnost ovlivnit děj...

děti a mládež
Ukázky

Paříž s vůní zločinu

313 Kč
278 Kč
Tyranie: Dvacet lekcí z 20. století v obrazech - 11%
(1x)

Ilustrované vydání Tyranie dává dílu další rozměr a sílu. Renomovaná německo-americká ilustrátorka Nora Krugová ho svým vynalézavým výtvarným stylem mění ve vizuálně působivé zamyšlení.

děti a mládež
Ukázky

Tyranie: Dvacet lekcí z 20. století v obrazech

447 Kč
398 Kč
Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů) - 11%
Třetí kniha z oblíbené série, která dětem komiksovou a hravou formou přibližuje naše dějiny. Máte rádi historii? Vydejte se se svými dětmi na dobrodružnou cestu společně s Marcem Polem, Kryštofem Kolumbem, ale i s dalšími objeviteli a dobrodruhy.
děti a mládež

Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)

269 Kč
239 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
děti a mládež
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>