Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
esoterika a astrologie

Thovt - Chrám moudrosti - 11%

Pro práci s kartami Chrám moudrosti není třeba zvláštní přípravy. Každý by však měl být do jisté míry seznámen s Thovtovým učením, aby pochopil jednotlivé pokyny.

esoterika a astrologie

Thovt - Chrám moudrosti

351 Kč
312 Kč
Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Moje cesta do Ameriky - 11%
Když jsem odjížděla do Ameriky, moc se mi nechtělo. To jsem ještě nevěděla, jak zajímaví lidé, zajímavá místa, mě tam čekají. Prožila jsem neuvěřitelné věci. Po duchovní stránce mě Amerika zcela změnila.
esoterika a astrologie

Moje cesta do Ameriky

179 Kč
159 Kč
Moudrosti zvířat - 11%
(1x)
Zvířata nám svým chováním předávají důležité informace o pravé podstatě našeho života a o našem pochopení sebe sama a světa kolem. Jakým způsobem tyto informace získat?
esoterika a astrologie

Moudrosti zvířat

198 Kč
176 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Ve třetí knize ruského autora Michaila Tombaka Cesta ke zdraví ( v češtině vyšly rovněž knihy Je možné žít 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné) nenajdete žádné příkazy nebo zákazy.
esoterika a astrologie

Cesta ke zdraví

214 Kč
190 Kč
Delfíni, láska a osud - 11%
(1x)
Metody, s nimiž vás Ilona Selkeová v této knize seznámí, vám mohou pomoci pozitivně změnit váš život. Ilona Selkeová vás stejně jako ve své první knize Moudrost delfínů i nyní povede k tomu, abyste svůj život žili vědoměji.
esoterika a astrologie

Delfíni, láska a osud

356 Kč
316 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Život jako prostor vztahů - 11%
(2x)
Metoda Diferencovaných funkčních vztahů (DFS) je praktický nástroj práce s psychickou energií. Tato metoda se opírá o vzájemnou rezonanci mezi člověkem a realitou, mezi subjektem a objektem.
esoterika a astrologie

Život jako prostor vztahů

270 Kč
240 Kč
Velká kniha numerologie - 14%
(1x)
S touto knihou v ruce získáváte jedinečnou možnost pomocí data narození nebo jména odhalit vše, co se v člověku skrývá v tajemných, avšak matematicky logických vzájemných vztazích čísel.
esoterika a astrologie

Velká kniha numerologie

418 Kč
359 Kč
Zázraky pomocí tvořivé imaginace - 11%
Uskutečni svůj zázrak. Díky své mentální síle jsme - ať si toho jsme vědomi, nebo ne neustálým tvůrcem vlastního života. Pomocí obrazů, ktewré vychází z vašeho opravdového já, můžeme získat přístup k onomu dědictví, které vytváří skutečnost.
esoterika a astrologie

Zázraky pomocí tvořivé imaginace

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 230 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 23 > >>