Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
kuchařky

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa
Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě.
kuchařky

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa

269 Kč
Raději vidličky než nože
Lepší zdravé jídlo na vidličku, než chirurgický nůž..., to je podtitul obrovského bestselleru deníku Nev York Times, který přesně vystihuje jeho obsah.
kuchařky

Raději vidličky než nože

62 Kč
Zeptej se mámy
Mé mámě je devadesát tři, táta umřel v devadesáti. Ze šestnácti mých strýců a tet z tohoto světa nejdřív odešla teta Marika. Bylo jí teprve osmdesát osm, rekordmanem je strýc Bohdan, nedávno oslavil sto dva let.
kuchařky

Zeptej se mámy

242 Kč
Babicovy fotbalové dobroty
Kniha obsahuje recepty na skvělá jídla, která si může každý připravit doma u příležitosti fotbalového mistrovství Evropy i na nejrůznější oslavy a narozeniny.
kuchařky

Babicovy fotbalové dobroty

254 Kč
Dorty a dezerty
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty.
kuchařky

Dorty a dezerty

359 Kč
Jídlo jako životní  styl II.
Další otázky a odpovědi o zdravém životním stylu od oblíbených autorů.
kuchařky

Jídlo jako životní styl II.

254 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
kuchařky

Osm chutí Asie

169 Kč
Tajné nedělní recepty naší babičky - Podzim
(1x)
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. V třetím sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu na podzim.
kuchařky

Tajné nedělní recepty naší babičky - Podzim

62 Kč
Traditionelle tschechische Küche
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v němčině.
kuchařky

Traditionelle tschechische Küche

339 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
kuchařky
Ukázky

Uzení, nakládání a konzervování masa

212 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 306 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>