Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
naučné

Jirkův vesmírný lov pokladů - 11%
(1x)
Fantastická cesta vesmírem při hledání vesmírného pokladu je plná nejen neuvěřitelných dobrodružství Jirky a jeho kamarádů, ale i nejnovějších vědeckých poznatků o vesmíru a také úvah předních světových vědců.
naučné

Jirkův vesmírný lov pokladů

296 Kč
263 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

naučné
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Záhady vesmíru - 11%
Putujte s námi ze Země až do hlubin vesmíru, kde potkáte podivuhodné planety, daleké hvězdy a fascinující galaxie. Tato nádherná encyklopedie odhaluje tajemství více než stovky nebeských těles, přibližuje nejnovější vědecké objevy atd.
naučné

Záhady vesmíru

539 Kč
479 Kč
Deník malého Minecrafťáka: Aktivity - 11%
Mladý vesničane, přišel čas ukázat, co v tobě vězí!
naučné

Deník malého Minecrafťáka: Aktivity

224 Kč
199 Kč
Mazej ven! - 11%
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
naučné
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
236 Kč
Pozdě bycha honiti - 11%
(2x)
Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.
naučné

Pozdě bycha honiti

269 Kč
239 Kč
Velká školákova Encyklopedie pravěkých zvířat - 11%
Tato luxusní vatovaná encyklopedie přináší na každé straně informace a zajímavosti o dávno zaniklém světě prehistorických zvířat. Ve zvláštní příloze o hominidech, která se nachází na konci knihy, se zase můžeš dozvědět mnoho nového o vývoji člověka.
naučné

Velká školákova Encyklopedie pravěkých zvířat

413 Kč
367 Kč
Velké samolepky pro malé ruce - Přátelé z lesa - 11%
Vstup do lesa a poznej spoustu nových přátel v této roztomilé knize plné aktivit. Kresli, vybarvuj, doplňuj a nalepuj samolepky… no zkrátka se pojď dobře bavit!
naučné

Velké samolepky pro malé ruce - Přátelé z lesa

89 Kč
79 Kč
Byl jednou jeden život - mozek - 11%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu!
naučné

Byl jednou jeden život - mozek

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 209 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>