Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021

Smolná vteřina - 30%
(2x)
Komisaři Barbarotti a Backmanová z kriminální policie v Kymlinge tráví volné podzimní týdny na ostrově Gotland.
Ukázky

Smolná vteřina

249 Kč
174 Kč
Pomalu hořící oheň
Nový román autorky Dívky ve vlaku – knihy, která se stala fenoménem. Když je na říčním člunu v Londýně nalezen brutálně zavražděný mladík, v centru pozornosti se ocitají tři ženy, které ho znaly.
Ukázky

Pomalu hořící oheň

279 Kč
Chata ve Švýcarsku
(7x)
Zabalte si kufry a vypravte se do zasněžených vrcholků Švýcarských Alp.
Ukázky

Chata ve Švýcarsku

339 Kč
Bitva o propast
(5x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
Ukázky

Bitva o propast

149 Kč
Gott
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
Ukázky

Gott

289 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Prokletý kraj
(10x)
Michaela Klevisová tentokrát opustila kriminalistu Josefa Bergmana a v románu z Pošumaví nahlíží na zločin pohledem dvou mladých žen, jejichž životy jsou provázány s místy, kudy se opakovaně prohnaly dramatické dějiny.
Ukázky

Prokletý kraj

279 Kč
Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Ve službě miliardáře
Jake potřeboval rozumnou, tichou a pracovitou hospodyni, jejíž nejlepší vlastností by bylo, kdyby o ní po většinu doby ani nevěděl, ani ji neviděl. Abby potřebovala práci. Být v šestadvaceti vdovou bez jakékoliv praxe, to se musí ženská otáčet!
Ukázky

Ve službě miliardáře

69 Kč
Rudý vrabčák
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
Ukázky

Rudý vrabčák

259 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>