Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
detektivky

Ostrov Entry
(6x)
Detektivní román od autora trilogie z ostrova Lewis.
detektivky

Ostrov Entry

314 Kč
Podfuk na Korsice
(1x)
Podfuk na Korsice, volné pokračování knih Podfuk jako víno a Podfuk v Marseille, je ryzím potěšením v provensálském stylu, při jehož čtení se vám budou sbíhat sliny v ústech a zároveň se budete skvostně bavit. Peter Mayle je opět ve výborné formě ...
detektivky

Podfuk na Korsice

161 Kč
Šest nevinných
Šest autorů představuje svůj společný detektivní román Šest nevinných, který vnikl za účasti veřejnosti během 72 hodin nepřetržitého psaní v rámci projektu Román na šest nádechů.
detektivky

Šest nevinných

45 Kč
Vraždy uprostřed oceánu
Dva kriminální případy z prostředí československé námořní plavby. Jak podotýká autorka Andrea Vernerová, jediné, co neodpovídá skutečnosti, jsou kriminální činy – ty se na československých lodích nikdy nestaly.
detektivky

Vraždy uprostřed oceánu

152 Kč
Zimní oběť - 51%
(3x)
První díl kriminální série Monse Kallentofta, "nového krále skandinávské detektivky".
detektivky

Zimní oběť

183 Kč
89 Kč
Bez svědomí
(13x)
Kniha o odvaze a ostražitosti, detektivní román, jehož děj sahá od časů první republiky do současnosti. O tajemství, které se nesmí dostat do rukou mocným. O tom, jak krutou daň si může vybrat na těch, kteří je střeží…
detektivky

Bez svědomí

351 Kč
Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

detektivky

Bílá lvice

280 Kč
Usměvavý muž
(1x)
Na silnici se z husté mlhy vynoří židle. Na ní sedí loutka v životní velikosti. Postarší advokát prudce zabrzdí a vystoupí z auta. Je to to poslední, co v životě udělá.
detektivky

Usměvavý muž

296 Kč
Černá voda
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
Koruna Élladu
Příběh z dob, kdy po zemi kráčeli synové bohů; kdy i bohové přišli pohlédnout na bitvy smrtelníků a dokázali být stejně štědří, jako nesmiřitelní ve svém hněvu.
detektivky

Koruna Élladu

351 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 337 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 > >>