Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
komiksy

Sidonie
(1x)
Náš příběh začíná nálezem slavného obrazu namalovaného Maxem Švabinským. Za klidnou tváří na portrétu se skrývá výjimečná žena.
komiksy
Ukázky

Sidonie

446 Kč
Z pekla
Troufnete si pohlédnout na viktoriánskou Anglii… očima Jacka Rozparovače? Milovníkům teorií spiknutí nabízíme mistrně propracovanou lahůdku kombinující historický román s literaturou faktu a mystikou.
komiksy

Z pekla

899 Kč
Bedny
Je to sráč. Největší v celém Poddrně. O všem ví, všechny ovládá a počet jeho obětí stoupá. Jeho protivníkem je… učitelka. Bývalá. Má pro toho nemilosrdného zmetka překvapení: smrt. A ne ledajakou. Krutou, velmi bolestivou a hlavně ponižující.
komiksy
Ukázky

Bedny

360 Kč
Bludiště 2
Brian pořád skvěle kreslí, ale taky se pořád chová dost divně. Jeho vztah s Laurie se komplikuje a situace v partě se následně vyhrotí na na filmařském výletě na chatu u pláže...
komiksy
Ukázky

Bludiště 2

376 Kč
Byl jednou jeden život - svaly
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé a šlapalo jako hodinky.
komiksy

Byl jednou jeden život - svaly

269 Kč
Famózní příběhy Čtyřlístku z roku 2004
Již dvacátá velká kniha této oblíbené edice obsahuje příběhy z čísel 363 až 380 z roku 2004.
komiksy

Famózní příběhy Čtyřlístku z roku 2004

428 Kč
Jatka
Jatka jsou černohumornou groteskou. Podobně jako v životě, jde i v této knize především o bytí samo, kdy kulisy tvoří hromady nahých těl a prokrvených údů. Nechybí však ani deziluze z faktu, že vše, co prožíváme, možná není víc než pouhá psychóza,..
komiksy

Jatka

268 Kč
Jednou budeš Arab 5
Pátý díl série Jednou budeš Arab francouzského kreslíře Riada Sattoufa zavádí čtenáře do 90. let, kdy se čtrnáctiletý Rijád noří do temných zákoutí bludiště dospívání, útrap nenaplněné lásky i do úniků do fantaskních světů literatury a komiksu.
komiksy
Ukázky

Jednou budeš Arab 5

405 Kč
Mimoňka
(1x)
Čtvrtý díl komiksové sbírky Sarah's Scribbles!
komiksy

Mimoňka

179 Kč
Staré pověsti české - komiks

Nejznámější české pověsti v populárním komiksovém zpracování.

Chceš se pobavit a zároveň dozvědět, kdy byl silák Bivoj a s kým se oženil? Co dovedl nejznámější kůň v českých dějinách nebo kdo spí pod horou Blaník? Zajímá tě, jak to dopadlo s legendárním Golemem, jak vznikal pražský orloj nebo jak se stal vládcem Přemysl Oráč? Zábavný komiks Staré pověsti české tě za pomoci krásných ilustrací provede našimi legendárními příběhy.

komiksy

Staré pověsti české - komiks

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 582 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 59 > >>