Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
křesťanství

Šestá cesta - 11%
Kniha katolického kněze o havranech a o liliích, o přírodě, která mluví o Bohu, o nebesích, jež vypravují Boží slávu.
křesťanství

Šestá cesta

170 Kč
151 Kč
Být učedníky - 11%
Kniha vídeňského kardinála je pozvánkou k prohloubené křesťanské víry. Co to znamená být Kristovým učedníkem? Je učedník něco víc než „běžný“ věřící? Jsou evangelijní nároky závazné pro všechny, nebo jen pro úzkou skupinu vyvolených?
křesťanství

Být učedníky

89 Kč
79 Kč
Exorcismus Anneliese Michelové - 11%
V roce 1976 podstoupila Němka Anneliese Michelová sérii exorcismů.
křesťanství

Exorcismus Anneliese Michelové

359 Kč
319 Kč
Ježíši, postarej se ty - 11%
Otec Dolindo byl vyhledávaný kazatel a nesmírně plodný duchovní spisovatel. Napsal mimo jiné u nás dobře známou Novénu odevzdanosti. Dolindo Ruotolo zemřel v roce 1970, jen dva roky po stigmatizovaném P. Piovi.
křesťanství

Ježíši, postarej se ty

296 Kč
263 Kč
Mystik z Libanonu - Svatý Šarbel Machlúf - 11%
Svatý Šarbel (1828–1898) je velký světec patřící k východní maronitské křesťanské církvi. Už během života jej spolubratři i lidé v okolí považovali za Božího muže, obdařeného mnohými charismaty; když zemřel, děly se u jeho hrobu zvláštní úkazy.
křesťanství

Mystik z Libanonu - Svatý Šarbel Machlúf

179 Kč
159 Kč
Nevzdoruj svému štěstí - 11%
Co je to vzdor? Je to ten neurčitý pocit, když se vám nechce dělat něco, o čem víte, že je to pro vás dobré; je to sklon dělat něco, o čem neomylně víte, že to pro vás dobré není, a to všechno mezi tím.
křesťanství

Nevzdoruj svému štěstí

269 Kč
239 Kč
Po pražcích slepých kolejišť - 11%
MAX KAŠPARŮ je autorem, který pokaždé zanechá v čtenáři hlubokou stopu. Inspiruje a povzbuzuje v hledání Dobra v lidech kolem nás. Vydejme se s ním na dobrodružnou cestu po pražcích starých kolejnic - po pražcích Ducha, duše, medických a vztahů.
křesťanství

Po pražcích slepých kolejišť

108 Kč
96 Kč
Radikální učedník
John Stott, anglikánský pastor, teolog a osobní kaplan královny Alžběty II., uzavírá své celoživotní dílo knihou Radikální učedník. Komentářem doprovodil Pavel Černý.
křesťanství
Ukázky

Radikální učedník

194 Kč
Štěstí a kontemplace - 11%
(1x)
Každý člověk touží po štěstí, zakouší ve svém nitru žízeň, která volá po utišení. Co to ovšem znamená být šťastný? Co nás činí šťastnými? A existuje něco jako nejvyšší štěstí? Autor ukazuje, že touha po štěstí je člověku přirozená.
křesťanství

Štěstí a kontemplace

117 Kč
104 Kč
Útěcha pro duši - 11%
Nové příběhy pro duši známého salesiána Bruna Ferrera opět dodají sílu a naději, zahřejí srdce, poradí, posílí, vyvolají úsměv nebo nabídnou výchozí bod pro meditaci.
křesťanství

Útěcha pro duši

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 172 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>