Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
sci-fi a fantasy

Opačno - 20%
(1x)

První díl fantasy série z alternativní magické verze Londýna Vítejte v Opačnu a v tak trochu jiném Londýně, jehož ulice přetékají magií. Také je to ale město rozdělené mezi šest frakcí – a křehký mír právě ohrozil vůdce Měňavců Gedeon Ravenswood.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Opačno

269 Kč
215 Kč
Přiznání strážkyně - 20%

První díl severské urban fantasy série! Patnáctiletá Tilda je na první pohled obyčejná holka. Jenže kromě běžných každodenních starostí toho musí zvládat mnohem víc, než si kdo dokáže představit! Je strážkyně.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Přiznání strážkyně

249 Kč
199 Kč
Spící město - 20%
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení? Přesně tak začíná napínavý příběh Spícího města.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spící město

239 Kč
191 Kč
Vláda vlků - 20%
(1x)

Některá srdce bijí silněji než ostatní. Závěrečný díl série Zjizvený král. Mohutná fjerdská armáda se připravuje na tažení do Ravky. Aby král Nikolaj Lantsov dokázal nepřátelské šiky porazit, musí zapojit veškerou svou vynalézavost, šarm i svého vnitřního démona.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Vláda vlků

349 Kč
279 Kč
Zapovězený trůn - 20%

Sbírka povídek ze světa Rudé královny Vraťte se do smrtelně nebezpečného a okouzlujícího světa Rudé královny! Zapovězený trůn obsahuje dosud nepublikované povídky, deníkové zápisky, bonusové scény mapy, vlajky a další exkluzivní obrazový materiál.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zapovězený trůn

269 Kč
215 Kč
Zloděj osudů - 20%

První díl temné fantasy série o střetu božské a lidské touhy po moci. Stačí pár špatně zvolených slov a už vám hrozí smrt. Politika mocných bývá nemilosrdná. Zvlášť pokud je u moci mladý ambiciózní správce trůnu, který potajmu spřádá plán na obnovení královské linie prostřednictvím svého rodu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zloděj osudů

279 Kč
223 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>