Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
sci-fi a fantasy

Časodějové – Klíč k času - 20%
(2x)

První díl skvělé série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem.  Vasilisa žila až donedávna se svojí babičkou a neměla ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí tajemní čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Klíč k času

259 Kč
207 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Alea - dívka moře: Písnička pro Gilfy - pro začínající čtenáře - 20%

Podaří se Alee a jejím kamarádům potěšit hudbou podmořské bytosti? Napsáno na míru začínajícím čtenářům. Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Alfa Cru složili písničku pro podmořský svět.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: Písnička pro Gilfy - pro začínající čtenáře

169 Kč
135 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Arila: Stříbrné město - 20%
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
199 Kč
Cesta Argosanů - 20%

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce Ferius žije ze dne na den, krade, podvádí a hazarduje se svým životem. Zároveň je ochotna dát v sázku vše, jen aby se pomstila fanatickému mladému mágovi, který ji pronásleduje každou bdělou hodinu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta Argosanů

269 Kč
215 Kč
Erilian - Město čarodějů - 20%
Erilian… starobylé město vystavěné z kamení, cihel a magie. Členem Velké rady se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Erilian - Město čarodějů

169 Kč
135 Kč
Hvězdopravec - 20%
Jsou světy v našich hlavách opravdovější než ty, ve kterých skutečně žijeme? Konec studia na vysoké se blíží a Mikuláš Koperník by měl už brzy vykročit do dospělosti. Ta představa ho ale vůbec netěší.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hvězdopravec

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 95 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>