Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
sport a fitness

Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
Florbal - 20%
Nová moderní učebnice florbalu, určená trenérům, učitelům, vedoucím sportovních kroužků a hráčům, se jistě stane vítaným pomocníkem v oblasti soutěžního, rekreačního i školního florbalu, zejména při přípravě dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

229 Kč
183 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Tenis - 20%
Tato moderně zpracovaná kniha o tenise se věnuje komplexnímu shrnutí teorie a hlavně praxe tenisové výuky. Její autorkou je zkušená tenistka a trenérka dětí i aktivních hráčů.
sport a fitness
Ukázky

Tenis

135 Kč
108 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
sport a fitness
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
sport a fitness
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Lyžování - 20%
Všem milovníkům hor a sjezdového lyžování přinášíme jednoduchý a srozumitelný návod, jak co nejlépe zvládnout lyže. Zkušení autoři zájemcům z řad rekreačních lyžařů ukážou, jak si poradit s technikou jízdy, a to od naprostých základů.
sport a fitness
Ukázky

Lyžování

127 Kč
102 Kč
Plavání - 20%
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
sport a fitness
Ukázky

Plavání

127 Kč
102 Kč
Běh na lyžích - 20%
Běh na lyžích je krásný sport, který je pro mnoho lidí každoročně prostředkem k úniku ze šedivých kanceláří a z ruchu měst do bílé, tiché přírody. Pro některé je i příležitostí pro srovnání vlastních schopností se soupeři v závodě.
sport a fitness
Ukázky

Běh na lyžích

314 Kč
251 Kč
Lyžování - pohybová příprava - 20%
(1x)
Víte, jak se připravit na nadcházející lyžařskou sezonu? Kniha zkušených instruktorů vám ukáže možnosti celoroční lyžařské přípravy s využitím jednoduchých cvičení, které je možné provádět doma, ve fitcentru, v tělocvičně nebo v přírodě.
sport a fitness
Ukázky

Lyžování - pohybová příprava

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>