Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
sport a fitness

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras - 20%
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras

139 Kč
111 Kč
Jak dokonale zvládnout inline bruslení - 20%
(1x)
Všem zájemcům o populární a krásný pohyb na inlinech přinášíme jedinečnou publikaci, ve které vám zkušení instruktoři pomohou s nácvikem prvních krůčků na bruslích i s pokročilou technikou jízdy.
sport a fitness
Ukázky

Jak dokonale zvládnout inline bruslení

153 Kč
122 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
sport a fitness
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Prevence úrazů pro sportovce - 20%
Předcházet úrazům a přetížením a zároveň dosahovat dobrých sportovních výsledků - to by měl být jeden ze základních úkolů výkonnostních i rekreačních sportovců, trenérů a sportovních manažerů.
sport a fitness
Ukázky

Prevence úrazů pro sportovce

149 Kč
119 Kč
Jak dokonale zvládnout carving - 20%
První publikace o carvingu, která krok za krokem pomáhá všem zájemcům z řad lyžařů i instruktorů zvládnout správnou techniku provedení carvingových oblouků.
sport a fitness
Ukázky

Jak dokonale zvládnout carving

153 Kč
122 Kč
Osobní trenér II - 20%
(1x)
Autoři, mistři světa ve sportovním aerobiku, připravili osvědčený soubor cviků, který pomůže každému zájemci zlepšit fyzickou kondici a zformovat postavu při individuálním i skupinovém cvičení s vlastním tělem a s expandery.
sport a fitness
Ukázky

Osobní trenér II

123 Kč
98 Kč
Osobní trenér III - 20%
Již třetí z řady velmi úspěšných titulů, ve kterých vám „osobní trenér“ pomáhá najít optimální pohybový režim. Tentokrát vám autor, zkušený trenér fitness, přináší komplexní pohled na cvičení a péči o vlastní tělo.
sport a fitness
Ukázky

Osobní trenér III

123 Kč
98 Kč
Hry s míčem pro děti - 20%
K osvojování základních herních dovedností s míčem a taktických zásad jejich využití jsou pro děti nejzábavnější soutěživé varianty tzv. průpravných her.
sport a fitness
Ukázky

Hry s míčem pro děti

149 Kč
119 Kč
Manuál obranné střelby - 20%
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
sport a fitness
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
176 Kč
Osobní trenér - 20%
(1x)
Populárně napsaná příručka přináší přehled možností jak zlepšovat fyzickou kondici a formovat postavu ve fitness centru. Své konkrétní programy pro cvičení s různou intenzitou a cílovým zaměřením — hubnout, zvyšovat či udržovat kondici.
sport a fitness
Ukázky

Osobní trenér

132 Kč
106 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>