Nejprodávanější tituly - prosinec 2021

Německo: Vzpomínky jednoho národa
(3x)

Obsáhlá kniha vznikla paralelně k úspěšné rozhlasové sérii Německo: Vzpomínky jednoho národa, kterou produkovala stanice BBC Radio 4 ve spolupráci s Britským muzeem a Neilem MacGregorem.

Ukázky

Německo: Vzpomínky jednoho národa

889 Kč
Prameny Vltavy
(13x)
Detektivní příběh ze současnosti se odehrává na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
Ukázky

Prameny Vltavy

359 Kč
Babišistán
Je Babišova éra skutečně u konce? Jak moc změnil českou společnost? Dvě desítky předních komentátorů, reportérů a politologů se snaží nalézt odpovědi na tyto i další otázky a nabízejí svou reflexi éry Andreje Babiše.

Babišistán

296 Kč
Přepište dějiny
(1x)
Martin Groman a Michal Stehlík převážně vážně o dějinách, veřejném prostoru, médiích a realitě, která nás obklopuje ať chceme, nebo ne. Kniha je určena nejen pro čtenáře naší české historie, ale pro všechny, které baví zajímavé a neznámé informace…

Přepište dějiny

448 Kč
Chata ve Švýcarsku
(4x)
Zabalte si kufry a vypravte se do zasněžených vrcholků Švýcarských Alp.

Chata ve Švýcarsku

359 Kč
Kráky
(1x)
Hudebník David Stypka publikoval v období od února 2019 do listopadu 2020 na Instagramu básně, jimiž reagoval, obvykle s ilustrací nebo fotografií, na různé okamžiky a vytvářel jakýsi deník ve formě postřehů, komentářů, pocitů.

Kráky

261 Kč
Promised Land
(1x)
A riveting, deeply personal account of history in the making - from the president who inspired us to believe in the power of democracy.

Promised Land

899 Kč
Dámský gambit
(13x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
Ukázky

Dámský gambit

358 Kč
12 pravidel pro život
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
Atlas indiánů Jižní Ameriky
Unikátní obrazová publikace předního české odborníka Mnislava Zeleného Atapany přináší souhrnný pohled na život jihoamerických indiánů. V knize je zastoupeno 217 etnik všech kulturních areálů v různě obsáhlých heslech s důrazem na specifika.
Ukázky

Atlas indiánů Jižní Ameriky

718 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>