Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2021

Čarostřelec
(3x)
Cesta z Reichenbergu do Hejnic se klikatí strmým, zalesněným průsmykem. Stmívá se, nad horami vyje a běsní sněhová bouře.

Čarostřelec

269 Kč
Čekání na spoušť
(2x)
Román v osmi příbězích o špatných rozhodnutích, nepochopení i naději.

Čekání na spoušť

296 Kč
Čuníkův supertajný deník
Ahojky. Jsem Čuník. A tohle je můj deník. Je to supertajný deník, ale Kačer a já jsme se dohodli, že si ho taky můžete přečíst. Snad mi budete věřit, co píšu, protože Kačer říká, že je to neuvěřitelný. Však uvidíte!

Čuníkův supertajný deník

224 Kč
Dokonalý zločin
(3x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.

Dokonalý zločin

359 Kč
Egon: Děsná psina
(8x)
Příběh jednoho psího seniora, jeho nesnesitelné paničky a shovívavého páníčka. Psí vzpomínky, plné zábavných a ironických postřehů i nechtěného humoru z odposlechnuté hovorové češtiny, jakou mluví Egonova dvounohá smečka.

Egon: Děsná psina

224 Kč
Ema a kouzelná kniha
(1x)
Ema si nepamatuje, že by někdy žila jinde než s ostatními dětmi bez rodičů v Sirotčinci.

Ema a kouzelná kniha

269 Kč
Eva tropí hlouposti
(1x)
Bláznivý kolotoč plný překvapení a humoru roztáčí dívka s andělskou tváří a čertovskými nápady... Málokdo nezná alespoň filmovou verzi humorného příběhu, který se točí kolem loupeže a námluv a v němž se pomalu každý druhý vydává za někoho jiného.

Eva tropí hlouposti

305 Kč
Hodiny
(1x)
„Tento zločin je tak komplikovaný, že musí být jednoduchý.“ – Hercule Poirot Sheila Webbová z Cavendishské agentury pro sekretářské práce se dostavila na pokyn své nadřízené na adresu Wilbraham Crescent 19 přesně načas.

Hodiny

332 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.

Já, Finis

314 Kč
Karanténa s moderním fotrem
(1x)
Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě! To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste s rodinou zabarikádovaní doma, protože venku číhá smrt.

Karanténa s moderním fotrem

269 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 433 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 44 > >>