Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
historie a politika

M+ B+ M - 20%
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
historie a politika
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
198 Kč
Šedé eminence evropských dějin - 20%
Role tzv. šedých eminencí je v dějinách často nejen opomíjena, ale i nedoceněna, ačkoli je zpravidla jen dočasná. Tyto osobnosti obvykle stojí v pozadí politického a společenského dění, avšak navzdory tomu disponují možnostmi rozhodovat o důležitých otázkách, mnohdy mají ve svých rukou osudy celých národů.
historie a politika
Ukázky

Šedé eminence evropských dějin

189 Kč
151 Kč
Dokonalý soudruh Kim Čong-un - 20%
Zkušená americká novinářka Anna Fifield předkládá jedinečný a brilantní vhled do nejbizarnějšího a nejuzavřenějšího politického režimu na světě.
historie a politika
Ukázky

Dokonalý soudruh Kim Čong-un

279 Kč
223 Kč
Gustáv Husák - 20%
(2x)
Jméno Gustáva Husáka (1913–1991) je nejsilněji spojeno s obdobím normalizace 70. a 80. let, kdy přicházela na svět generace „Husákových dětí“. Nová Husákova biografie z pera historika Michala Macháčka sleduje dlouhou kariéru posledního prezidenta komunistického Československa od samých počátků...
historie a politika
Ukázky

Gustáv Husák

449 Kč
359 Kč
Alžběta II. - 20%
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
historie a politika
Ukázky

Alžběta II.

269 Kč
215 Kč
Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
historie a politika
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Nikita na trůně - 20%
Chruščovova vláda v Sovětském svazu (1953–1964) je jedním z velkých témat novodobé historiografie. V komunistickém dějepisectví byla dlouhá léta naprosté tabu, až do poloviny osmdesátých let dvacátého století Chruščov pro historiky neexistoval.
historie a politika
Ukázky

Nikita na trůně

159 Kč
127 Kč
Pražská zima - 20%
(7x)
Knihu vzpomínek Madeleine Albrightové na události, jež formovaly její život a pozdější kariéru.
historie a politika
Ukázky

Pražská zima

248 Kč
198 Kč
Tragédie v habsburském domě - 20%
Velké příběhy ve velké historii. Rod Habsburků je bohatý na tragické osudy: od Marie Antoinetty přes Leopoldinu Brazilskou a Maxmiliána Mexického až po Karla I. historie mapuje osobní tragédie v mocném rakouském panovnickém rodě.
historie a politika
Ukázky

Tragédie v habsburském domě

179 Kč
143 Kč
Koněv: Osvoboditel, nebo okupant - 20%
Jediná komplexní biografie maršála Koněva na českém trhu. Téma osobnosti velitele Rudé armády, která pod jeho vedením osvobodila protektorát, ale o 11 let později také krvavě potlačila povstání v Maďarsku...
historie a politika
Ukázky

Koněv: Osvoboditel, nebo okupant

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 40 položek
1 2 3 4 > >>