Nejprodávanější knihy - únor 2021
relaxace a cvičení

Spokojeně a fit - 11%
Také si často říkáte, co dělat pro to, abyste se cítili lépe? Jak se vyznat v tom nepřeberném množství protichůdných informací týkajících se zdravého životního stylu?
relaxace a cvičení

Spokojeně a fit

269 Kč
239 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Obličejová jóga pro začátečníky - 11%
Obličejová jóga pro začátečníky nabízí techniky spočívající v jemném tlaku a masírování, které bez potíží zařadíte do každodenní péče o pleť.
relaxace a cvičení

Obličejová jóga pro začátečníky

242 Kč
215 Kč
Ásana jako symbol - 11%
Symbolické významy dvaceti základních ásan
relaxace a cvičení

Ásana jako symbol

242 Kč
215 Kč
Moudrost Hathorů - 11%
(1x)
Jsme Hathorové. Jsme mistři zvuků a lásky z jedné vzestoupené intergalaktické civilizace. Přispěli jsme k vývojovému procesu v Egyptě a jiných starověkých kultur.
relaxace a cvičení

Moudrost Hathorů

468 Kč
416 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
relaxace a cvičení

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Jóga do batůžku - 11%
Kniha Jóga do batůžku je originální a hravý průvodce po osmi zemích. Je určena všem malým i velkým dobrodruhům, nadšencům a jogínům. O každé zemi se čtenář dozví nějakou zajímavost, může si zacvičit jógu podle básní, přečíst poutavý pohádkový příběh.
relaxace a cvičení

Jóga do batůžku

315 Kč
280 Kč
Vyučujeme jógu - 11%
V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách...
relaxace a cvičení

Vyučujeme jógu

494 Kč
439 Kč
Fitness jóga
Chcete se zbavit přebytečných kilogramů, vyrýsovat svaly nebo se prostě jen dostat do té správné formy? Vyzkoušejte fitness jógu, která je ideálním nástrojem k procvičení celého těla.
relaxace a cvičení

Fitness jóga

89 Kč
Trénuj jako výsadkář - 11%
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha – bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus.
relaxace a cvičení

Trénuj jako výsadkář

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>