Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
psychologie

Psychopat v mém mozku - 20%
Jednoho dne zkoumal osmapadesátiletý Fallon hromádku skenů mozků svých rodinných příslušníků: obrázků, které měly sloužit jako kontrolní záznamy určené ke srovnání se snímky pacientů s Alzheimerem.
psychologie
Ukázky

Psychopat v mém mozku

261 Kč
209 Kč
Těhotná panna - 20%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
psychologie
Ukázky

Těhotná panna

238 Kč
190 Kč
Červená královna - 20%

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

psychologie
Ukázky

Červená královna

249 Kč
199 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Jak na pasivní agresi - 20%
Pasivní agresivita je proti otevřené agresi mnohem hůře rozpoznatelná, a přitom se v mezilidské komunikaci vyskytuje možná častěji než otevřený útok. Kniha přibližuje čtenářům, co pasivní agrese znamená a o jaký styl komunikace se jedná.
psychologie
Ukázky

Jak na pasivní agresi

204 Kč
163 Kč
Vývoj jazykových schopností - 20%
Kniha nabízí aktuální poznatky o raných fázích vývoje jazyka a popisuje rozvoj jednotlivých jazykových schopností (slovní zásoby, schopností gramatických a fonologických) a jejich vzájemný vztah.
psychologie
Ukázky

Vývoj jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
psychologie
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
psychologie
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
psychologie
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Nemoci pocházejí z emocí - 20%
Tato kniha vám vysvětlí, jak vzniká nemoc, a jak je důležité neplýtvat energií, ale tvořit. Pokud se někdo nechce vyléčit, je to jeho lenost. Stačí najít duchovní příčinu nemoci a člověk se zázrakem uzdraví.
psychologie
Ukázky

Nemoci pocházejí z emocí

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 207 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>