Nejprodávanější tituly - únor 2021
pedagogika

Podpora školní adaptace dětí-cizinců - 11%
Publikace se zabývá tématem podpory dětí-cizinců ve vzdělávání, na které je nahlíženo z české a norské perspektivy.
pedagogika

Podpora školní adaptace dětí-cizinců

230 Kč
204 Kč
Video-interventions - what future teachers learn - 11%
The book deals with developing the concept of professional vision (noticing and knowledge-based reasoning) among future primary and secondary school teachers of Biology, Mathematics, English as a foreign language, Art, and Social Studies.
pedagogika

Video-interventions - what future teachers learn

351 Kč
312 Kč
Co je nového ve vzdělávání - 11%
(1x)
Zapomeňte na tu poslední i všechny příští nepovedené reformy školství. Co může za problémy, které dnes pozorujeme ve vzdělávacím systému?
pedagogika

Co je nového ve vzdělávání

216 Kč
192 Kč
Děti a problémy v chování - 11%
V publikaci se prolínají pohledy odborníků různých profesí (od etopedů, psychologů, sociálních pracovníků až po psychiatry a právníky) na problematiku rozličných příčin...
pedagogika

Děti a problémy v chování

287 Kč
255 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 11%
Publikace se věnuje inkluzi ve vzdělávání z řady hledisek: pohlíží na ni z roviny filozofické, obecně didaktické, speciálněpedagogické i historické.
pedagogika

Inkluzivní vzdělávání

269 Kč
239 Kč
Konec školní nudy - 20%
Učitelé všech úrovní vzdělávání i oborů získávají v této knize nástroj, pomocí kterého aktivně zapojí své žáky a studenty do vyučování, a to prostřednictvím interaktivních technik a na ně navazujících metod zaměřených na rozvoj klíčových dovedností.
pedagogika
Ukázky

Konec školní nudy

424 Kč
339 Kč
Na cestě ke kvalitní škole - 11%
V rámci národního projektu Cesta ke kvalitě se uskutečnila v letech 2009 až 2012 celá řada vzdělávacích aktivit a aktivit podporujících výměnu zkušeností mezi školami v oblasti vlastního hodnocení školy.
pedagogika

Na cestě ke kvalitní škole

419 Kč
372 Kč
Škola pro děti - 11%
Škola je skutečně pro děti. Co bychom měli dělat pro to, aby byl školní čas využitý zejména pro učení, aby dítě chodilo do školy rádo, aby se do ní i těšilo, aby se nebálo a aby se co nejvíc naučilo?
pedagogika

Škola pro děti

347 Kč
308 Kč
Tréma u hudebníků a její prevence ve vzdělávacím systému - 20%
Tréma je vážným problémem mnoha studentů hudby a profesionálních hudebníků, který může způsobit závažné poškození výkonu a vyvolat utrpení a stres.
pedagogika
Ukázky

Tréma u hudebníků a její prevence ve vzdělávacím systému

180 Kč
144 Kč
Ahoj socho - 11%
Pestrá kniha plná fotografií a kreseb je založena na objevování, poučení i spolupráci dětí a rodičů. Čtenáři se v ní setkají s různými podobami sochy a pomníku od kamenných a bronzových figur po díla, která umělci tvoří vlastním tělem atd.
pedagogika

Ahoj socho

342 Kč
304 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>