Nejprodávanější tituly - únor 2021
osobní rozvoj

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
osobní rozvoj

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
osobní rozvoj

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
osobní rozvoj

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
První pomoc pro vysoce citlivé - 11%
Švédská terapeutka ve své knize nabízí množství praktických návodů, jak může vysoce citlivý člověk svou citlivost konstruktivně využít.
osobní rozvoj

První pomoc pro vysoce citlivé

242 Kč
215 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
Restart kreativity - 11%
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?
osobní rozvoj

Restart kreativity

323 Kč
287 Kč
Rozvíjejte svůj mozek – Jak věda napomáhá změnit vaše myšlení - 11%
Udělejte svůj první krok směrem ke skutečné evoluci. Divíte se někdy, proč v hlavě opakujete stejné záporné myšlenky? Proč se stále vracíte k ubližující rodině, přátelům nebo dalším lidem?
osobní rozvoj

Rozvíjejte svůj mozek – Jak věda napomáhá změnit vaše myšlení

422 Kč
375 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Pauza - 45%
Pauza je knížka, která vám ukáže, že postavit sami sebe a své pocity na první místo je úplně v pořádku. Naučíte se, jak říkat ne, dělat věci, u kterých se cítíte dobře a naopak odmítat ty, u kterých to tak není.
osobní rozvoj
Ukázky

Pauza

238 Kč
132 Kč
Umění spočinout - 37%
Zbavit se stresu, úzkosti, nespavosti, neklidu a tělesných neduhů si jistě přejí mnozí z nás. Cvičení, na němž je tato kniha založena, tedy jinggong, umění spočinutí, není vlastně nic jiného než meditace.
osobní rozvoj

Umění spočinout

158 Kč
99 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 641 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 65 > >>