Nejprodávanější Kniha - únor 2021
česká

Vlny štěstí Arnošta Lustiga aneb My jsme chtěli jiný svět - 11%
Unikátní, vůbec první výbor z dosud nepublikovaných rozhovorů a rozhlasových relací světově uznávaného spisovatele Arnošta Lustiga z let 1953–2010 přináší nadčasové, stále platné úvahy o životě, svobodě, tvorbě i o tom, co si člověk musí za každou cenu udržet, a co naopak mít nemusí.
česká

Vlny štěstí Arnošta Lustiga aneb My jsme chtěli jiný svět

323 Kč
287 Kč
Zatím dobrý - 13%
(1x)
Je to největší příběh studené války. Pětice mladíků s pistolemi se postavila po zuby ozbrojené dvacetitisícové armádě východoněmecké Volkspolizei a prostřílela se do svobodného Západního Berlína. Příběh bratří Mašínů a jejich rodiny vyprávěl spisovat
česká
Ukázky

Zatím dobrý

398 Kč
348 Kč
Slovo nad zlato - 11%
Výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas.
česká

Slovo nad zlato

161 Kč
143 Kč
Tři kapitoly - 11%
(5x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.
česká

Tři kapitoly

206 Kč
183 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 11%
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
česká
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
318 Kč
Mach a Šebestová na cestách - 11%
Další pokračování příběhů dvou oblíbených školáků ze 3.B. V sedmi cestovatelských dobrodružstvích se s Machem a Šebestovou dostaneme do Paříže, na severní pól, vykoupeme se s nimi v Amazonce, v Africe se utkáme s domorodým kouzelníkem...
česká

Mach a Šebestová na cestách

269 Kč
239 Kč
Deník kastelána - 6%
(16x)
Deníkový příběh kastelána chytí čtenáře okamžitě. Hrdina knihy se znechucením opustí velkoměsto a zamíří na venkov, aby našel ztracený smysl života a zachránil své manželství.
česká

Deník kastelána

237 Kč
223 Kč
Slunečná - 11%
Přeneste se zpět na váš oblíbený statek s oblíbenými hrdiny a užijte si jejich životní příhody tentokrát v knižní podobě. Váš nejoblíbenější seriál můžete hltat velmi čtivým jazykem a sblížit se tak se svými oblíbenými postavami jiným způsobem.
česká

Slunečná

314 Kč
279 Kč
Teorie podivnosti - 11%
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
česká
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
278 Kč
Nejlepší víkend - 11%
(1x)

Na silvestra si Andrea, Jirka, Dáša, Bert, Markéta a Pavel dají zásadní novoroční předsevzetí. Žádný z nich ale nikomu neřekne, jaké je to jeho.

česká

Nejlepší víkend

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>