Nejprodávanější Kniha - únor 2021
umění

Struktura města v zeleni
(1x)
Kniha ve dvaceti kapitolách ukazuje, že unikátní moderní urbansimus a architektura města Hradec Králové spočívá ve vrstvení odkazů historických epoch, v systematickém včlenění struktury veřejné zeleně do tehdejší představy o moderní metropoli.
umění

Struktura města v zeleni

656 Kč
The Beatles všechny písně
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
umění

The Beatles všechny písně

719 Kč
Větší lásku nikdo nezná
Hlavními tématy drobné knížky korejského myslitele AHAE jsou láska a pokora. Svými úvahami, které vznikly ve vězení, kam ho osud na čtyři roky zavál kvůli jeho hluboké víře, poukazuje na to, že současná společnost potřebuje nějaký motiv.
umění

Větší lásku nikdo nezná

161 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
umění

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
Bob Dylan mezi obrazy - 72%

Původní česká publikace mapuje dráhu jednoho z nejvýznamnějších umělců všech dob především z problematiky obrazu a jeho významovosti.

umění

Bob Dylan mezi obrazy

224 Kč
62 Kč
Průvodce neklidným územím I.
(3x)
Kniha srozumitelným a zábavným způsobem přibližuje komplikovaný svět moderního umění.
umění
Ukázky

Průvodce neklidným územím I.

716 Kč
Šuplík plný Zappy - 70%
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

umění

Šuplík plný Zappy

269 Kč
80 Kč
Komedianti na české scéně
(1x)
Tato monografie zachycuje tradici českého komediantství od konce 18. století až po druhou světovou válku, takže se v ní setkávají první komici ještě z doby Vlastenského divadla či Josefa Kajetána Tyla s hvězdami českého meziválečného filmu.
umění

Komedianti na české scéně

216 Kč
Vyprávět příběh
Vyprávět příběh, kniha, která už dlouho chybí na českém trhu. Legendární scenárista a spisovatel Jean-Claude Carriere, držitel Oscara za celoživotní dílo, vypráví s přehledem a humorem o řemeslu literáta, ...
umění

Vyprávět příběh

268 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění

Atmosféry

359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 499 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 50 > >>