Nejprodávanější e-knihy - únor 2021

Smrt na druhém břehu
(1x)
Začátek devadesátých let byl hektickým obdobím nejen na oddělení vražd, ale v celé společnosti. Ze zelenáče Richarda Krauze je samostatně pracující detektiv a s parťákem Jozefem Fischerem zvaným Chosé řeší jeden případ za druhým.
Ukázky

Smrt na druhém břehu

209 Kč
Sněhurka jablka nebaští
(3x)
Bláznivý, lehce pikantní příběh o tom, že některé sázky by se neměly uzavírat a že před některými muži se nedá utéct. Pro Charlie Ever Watkinsovou je život jedna velká zábava.
Ukázky

Sněhurka jablka nebaští

149 Kč
SOUD
Vítejte ve světě skrývaných vášní, sexuálního násilí a smrtelných hříchů. Kniha SOUD zve příznivce detektivek ke spolupráci při objasnění vraždy krásné středoškolačky. Vše svědčí proti zkrachovalému galeristovi.
Ukázky

SOUD

60 Kč
Strom viselců
(2x)
Policejní konstábl Peter Grant se po prazvláštním dobrodružství na anglickém venkově vrací do Londýna. Netrvá dlouho a v hlavním městě se opět začnou dít věci. Byť zpočátku jen nenápadně...
Ukázky

Strom viselců

198 Kč
The Choice
(2x)
‘’I dream of a world in flames: nuclear bombs falling on cities, consuming them like cancer; surviving in underground shelters, where we slowly turn into animals. These dreams are so lifelike.
Ukázky

The Choice

299 Kč
Tíživá láska
(3x)
Hrdinka se vrací do Neapole, aby dala do pořádku záležitosti své zesnulé matky.
Ukázky

Tíživá láska

197 Kč
Alžběta II.
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
Ukázky

Alžběta II.

269 Kč
Američtí bohové
(2x)
Městská fantasy z pera Neila Gaimana. Autor konfrontuje instantní bohy nové doby s hluboko uloženými bohy archetypálními.
Ukázky

Američtí bohové

179 Kč
Anna ze Zeleného domu
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
Boss Babiš
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>