Nejprodávanější Kniha - březen 2021

Raketa 26
O bájných okřídlených bytostech, zamilovaném luňákovi i superletci rorýsovi. Zjistíte, jak vypadá peří pod lupou a k čemu se používá. Co je birdwatching a co znamená rčení „Nebuď labuť“.
Ukázky

Raketa 26

89 Kč
Svolení
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
Ukázky

Svolení

314 Kč
Zlatá kniha moudrosti
V edici Horev jako další svazek vychází kniha Františka Bardona s názvem Zlatá kniha moudrosti. Tento titul je určen hlavně pokročilým žákům a vedoucím hermetických kroužků, aby si v ní a díky ní mohli upřesnit své poznání.

Zlatá kniha moudrosti

270 Kč
Cesta z těsta
(1x)
Chutně, česky, tradičně. Kuchařka sezónních receptů od vítězky populární pekařské soutěže.

Cesta z těsta

359 Kč
Trujkunt
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
Nova Express
William S. Burroughs nás vtahuje do hrozivě temného světa nepředstavitelných bojů s přízračnými postavami z galaktického podsvětí, majícími jedinou touhu: zničit náš svět.

Nova Express

268 Kč
Pan Smraďoch
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.

Pan Smraďoch

202 Kč
Smrt je mým řemeslem
Světoznámý román Smrt je mým řemeslem je sugestivní zpovědí Rudolfa Langa (ve skuletečnosti Rudolfa Hoesse), který během svého působení v koncentračních táborech dohlížel na smrt nespočtu lidí.

Smrt je mým řemeslem

224 Kč
Brida
(13x)
Třetí román oblíbeného autora z roku 1990, ve kterém navazuje v jiné poloze na svůj proslavený román Alchymista. Brida je skutečný příběh jedné z nejmladších učitelek čarodějnické tradice.

Brida

211 Kč
Tajemný plamen královny Loany
(9x)
Protagonistou nového románu Umberta Eca je šedesátiletý antikvář Yambo, který se probudí z komatu s těžkou amnézií a pamatuje si jen citáty z literárních děl. Rozhodne se hledat vlastní vzpomínky ve starých rodokapsech, komiksech a školních sešitech.

Tajemný plamen královny Loany

358 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 100 > >>