Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2021
alternativní medicína

Játra a jejich léčba - 11%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
alternativní medicína

Játra a jejich léčba

539 Kč
479 Kč
Tělové svíce - 11%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
alternativní medicína

Tělové svíce

242 Kč
215 Kč
Uzdrav své tělo - 11%
(1x)
V tomto nově přepracovaném vydání se s vámi chce autorka podělit o jeden z důvodů, proč ví, že průběh choroby může být zvrácen prostou změnou našeho myšlení.
alternativní medicína

Uzdrav své tělo

161 Kč
143 Kč
Tělo napoví 1 - 11%
Tak jako poupata tvoří květy, tak slova se skládají ve věty. Člověk obdivuje jejich krásu a jiný zas hledá svoji spásu... jak žebrák s nataženou rukou chodí a přitom ví, že právě jeho mysl plodí, co v těle se odehrává... žádná sláva...
alternativní medicína

Tělo napoví 1

269 Kč
239 Kč
Nejvyšší princip - 11%
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.
alternativní medicína

Nejvyšší princip

270 Kč
240 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
alternativní medicína

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Přírodní lékárna - 11%
Unikátní publikace přináší stovky účinných receptů z různých oblastí přírodní medicíny (léčivé rostliny, himálajské čaje, tradiční čínská medicína, gemmoterapie, včelí produkty, homeopatie, antroposofická medicína, Bachova terapie).
alternativní medicína

Přírodní lékárna

313 Kč
278 Kč
Jóga pro seniory - 11%
(1x)
Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.
alternativní medicína
Ukázky

Jóga pro seniory

314 Kč
279 Kč
Posvátná a léčivá bylinná piva - 11%
Kniha přináší staré recepty na podávání bylin – fermentovaných do podoby piva. Většina z nich pochází ze středověké Anglie.
alternativní medicína

Posvátná a léčivá bylinná piva

449 Kč
399 Kč
Vše o adrenální únavě
V dnešní zaneprázdněné společnosti je snadné se vyčerpat.
alternativní medicína

Vše o adrenální únavě

134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>