Nejprodávanější Kniha - březen 2021
sci-fi a fantasy

Oko na nebi - 6%
(1x)
Osm lidí, osm individualit. Mysl každého z nich obsahuje temná zákoutí, která zůstávají skryta pod jejich nenápadným zevnějškem. Co se ale stane, když se ocitnou uvězněni v sérii halucinogenních světů? Sci-fi román.
sci-fi a fantasy

Oko na nebi

229 Kč
215 Kč
Záludné léto - 11%
(1x)
Když se ve vesnici Rushpool v západní Anglii začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, jestli se na jejich zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Záludné léto

268 Kč
238 Kč
Strom viselců - 11%
(1x)
Policejní konstábl Peter Grant se po prazvláštním dobrodružství na anglickém venkově vrací do Londýna. Netrvá dlouho a v hlavním městě se opět začnou dít věci. Byť zpočátku jen nenápadně...
sci-fi a fantasy

Strom viselců

268 Kč
238 Kč
Deus Irae - 6%
(2x)
Po třetí světové válce vznikne kolem arcilotra Carltona Lufteufela náboženská sekta, která svého vůdce nechá prohlásit bohem a dá mu i nové jméno: Deus Irae.
sci-fi a fantasy

Deus Irae

202 Kč
190 Kč
Čokoláda pro wehrmacht
(1x)
Dieselpunkový román z alternativní historie druhé světové války.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Čokoláda pro wehrmacht

269 Kč
Nesmrtelnost - 11%
Příběh ze světa bestsellerové trilogie Vzpomínka na Zemi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nesmrtelnost

332 Kč
295 Kč
V ledovém sevření - 11%

V ledovém sevření uvězněná vesmírná loď skrývá hrozbu i naději pro celé lidstvo. Když automatická průzkumná sonda na vzdálené planetě Marzanna-3 nalezne téměř nepoškozenou průzkumnou loď Fridtjof Nansen, lidstvu se nabídne šance, na kterou čeká už mnoho let.

sci-fi a fantasy

V ledovém sevření

314 Kč
279 Kč
Rádio Svobodný Albemuth - 6%
(2x)
Philip K. Dick se ve svém románu, který vznikl v roce 1976, ale publikován byl až po autorově smrti, vrací k tématu svých vrcholných děl Valis a Temný obraz.
sci-fi a fantasy

Rádio Svobodný Albemuth

202 Kč
190 Kč
Zlatý kompas - 11%
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.
sci-fi a fantasy

Zlatý kompas

358 Kč
318 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 609 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 61 > >>