Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
cestování

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
cestování
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
Anděl na kolečkách - 20%
Proslulý cestopis ze šedesátých let, napsaný na základě dojmů z pobytu v USA, jímž pozdější známý básník, esejista a imunolog získal značnou popularitu.
cestování
Ukázky

Anděl na kolečkách

149 Kč
119 Kč
Jak jsem přece jen došla do Compostely - 20%
(1x)
Autorka dílem dojela na kole, dílem došla z Prahy do Santiaga de Compostela. Její deník je dokumentem pocitů ženy, která sama putuje Evropou, bojuje s živly, prožívá radosti i pochybnosti.
cestování
Ukázky

Jak jsem přece jen došla do Compostely

100 Kč
80 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
cestování
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

cestování
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Žít v New Yorku - 20%
(1x)
Světoznámý autor se v knize poklonil jednomu z nejobdivovanějších měst světa, přičemž jeho pohled je laskavý, sžíravý, humorný, vážný, tendenční i objektivní. Ale hlavně mylný a taky autentický.
cestování
Ukázky

Žít v New Yorku

175 Kč
140 Kč
Outdoorový průvodce - Krkonoše - 20%
Lákají vás zimní zasněžené nebo letní prosluněné kopce Krkonoš? Nejvíce ze svých krás odhalí všem sportovně založeným milovníkům našich nejvyšších hor, kteří neváhají nazout pohorky nebo běžky a vyrazí na hřebeny.
cestování
Ukázky

Outdoorový průvodce - Krkonoše

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5