Nejprodávanější tituly - březen 2021
psychologie

Sestup k bohyni - 11%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
psychologie
Ukázky

Sestup k bohyni

223 Kč
198 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
psychologie

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
psychologie

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Ve Freudových stopách - 11%
(2x)
Publikace přináší psychoanalytický a psychoterapeutický pohled na běžné životní události. Autorka teoreticky vychází především z klasické Freudovy pudové teorie.
psychologie

Ve Freudových stopách

221 Kč
196 Kč
Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
psychologie

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
psychologie

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Spánek - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám přinesou klidný spánek. Tato ilustrovaná příručka pro dosažení lepšího spánku je určena každému, komu jeho zaneprázdněná mysl nedá v noci spát.
psychologie

Spánek

198 Kč
148 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
psychologie
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 432 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 44 > >>